Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
B

BooBojan

Гостин
Ај честито победа заслужено победивте!!!
Дечки вие со лига европа како стоете??
И догодина што,како планирате?:helou::helou:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.818
Поени од реакции
12.223
Ај честито победа заслужено победивте!!!
Дечки вие со лига европа како стоете??
И догодина што,како планирате?:helou::helou:
Не планираме туку ќе ја освоиме Премиер лигата!!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.818
Поени од реакции
12.223
Колку да си знаеме ние.Да си планираме за догодина.
:pos2: Да да....планирањето е добро. Само ние сега баш и немаме време за планови ама добро е да се планира. Вие ЛШ одите да освоите мислам најфер ќе е. ПЛ извадете ја од плановите. ЛШ како тргнало ( не играме ние и в година ) може да освојувате а за Карлинг и Фа ( па и Комјунити ) нахнадно ќе се договориме. АКо не групно тогаш јас и ти преку ПП ќе средиме. :baeh:

B

BooBojan

Гостин
:pos2: Да да....планирањето е добро. Само ние сега баш и немаме време за планови ама добро е да се планира. Вие ЛШ одите да освоите мислам најфер ќе е. ПЛ извадете ја од плановите. ЛШ како тргнало ( не играме ние и в година ) може да освојувате а за Карлинг и Фа ( па и Комјунити ) нахнадно ќе се договориме. АКо не групно тогаш јас и ти преку ПП ќе средиме. :baeh:
Мање бино важно Јунајтед и Ливерпул да освојуваат трофеи(и вие да растргате пајажините од вашите клубски витрини).

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Очајни обиди братче, очајни.

Ама пак да си пробаш де.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.818
Поени од реакции
12.223
Мање бино важно Јунајтед и Ливерпул да освојуваат трофеи(и вие да растргате пајажините од вашите клубски витрини).
Си слушнал нешто ама не си дослушнал. Работата е во тоа што кај нас забрзано се работи на изградба на нови витрини затоа што старите се преполни со трофеи - не собира веќе ! Впрочем затоа и последниве 4 години од раководството забранија да се освојуваат трофеи оти немало место. Ама сега се е средено и проширено така да уште во мај може еден пехар да ставиме таму!

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
LUIS SUAREZ HD:

vs Stoke City

vs Wigan Athletic

vs West Ham United

и за крај кичмо-кршењето на United-овата одбрана на Anfield Road

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Утре директен пренос на канал 5, 19 часот Брага vs Ливерпул! Жерард не отпатовал, а се очекува деби на Керол во Европа.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Anfield Online

Rumours being fed into us suggest Gerrard's season could be over. Hopefully the old boy will be okay.
Лошо лошо. Се надевам дека е дезинформација. Катастрофална вест

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Anfield Online

Rumours being fed into us suggest Gerrard's season could be over. Hopefully the old boy will be okay.
Лошо лошо. Се надевам дека е дезинформација. Катастрофална вест
Ова повреда Капетанот ја влечи од минатата сезона. Но поради проблемите во кој западнавме тој не се одлучи за операција. Според мене ова е правиот момент за такво нешто. Барем да биде ФИТ за новата сезона кога оваа веке е завршена за нас.

Се надевам дека конечно овај момак ке проработи.....

За да барем колку толку ублажеме со оваа загуба, иако не мислам дека Кени ке го игра него затоа што со играњето на Џо Кол автоматски би значело дека Мираљес ке мора да игра поназад !
Мислам дека сепак играчот кој ке го замени ке биде Поулсен.
Ова секако доклку играме со 2 дефанзивни играчи за врска!

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Liverpool: Reina, Carragher, Skrtel, Kyrgiakos, Johnson, Poulsen, Lucas, Spearing, Meireles, Cole, Kuyt // Subs: Gulacsi, Pacheco, Maxi, Wilson, Ngog, Carroll, Flanagan
Задоволен и од бод. Не се нешто посебно Брага така да и пораз не ме плаши. Сакам да изиграат со срце и поотворено да не биде како досегашните натпревари во ЛЕ.

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Liverpool: Reina, Carragher, Skrtel, Kyrgiakos, Johnson, Poulsen, Lucas, Spearing, Meireles, Cole, Kuyt // Subs: Gulacsi, Pacheco, Maxi, Wilson, Ngog, Carroll, Flanagan
Задоволен и од бод. Не се нешто посебно Брага така да и пораз не ме плаши. Сакам да изиграат со срце и поотворено да не биде како досегашните натпревари во ЛЕ.
Тимот е солиден може да се очекува и да изненадиме.:helou:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.818
Поени од реакции
12.223
Тимот е солиден може да се очекува и да изненадиме.:helou:
Ако мислиш на петарда да примиме може :pos2:

--- надополнето ---

бтв како си поминавте за празникот госпоѓици мои?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom