Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 11.800
- Поени од реакции
- 12.186
Жерар Улие денес им се извини на навивачите на Астон Вила поради своето однесување во понеделникот.
Фановите на Вила беа вознемирени oткако при гостувањето на Енфилд Французинот го допре знакот "This Is Anfield" над тунелот, пред да излезе на теренот.
По крајот на натпреварот, Улие се обиде да се поздрави со навивачите на Вила кои допатуваа во Ливерпул, но поздравот не му беше возвратен.
Легенда е Улие!!! Браво ме импресионира секоја чест!!! Ме интересира каков би бил пречекот на Рафа Бенитез на Енфилд !!! АЈ догодина во ЛШ да видиме Дај Боже!!! Инаку:
Лукас им порача на играчите да бидат стрпливи,и напомена дека Ливерпул сеуште има шанса за титула!
Дали не е малиов легенда???? Не би го продал ни за 200 милиони!!!
--- надополнето ---
Фановите на Вила беа вознемирени oткако при гостувањето на Енфилд Французинот го допре знакот "This Is Anfield" над тунелот, пред да излезе на теренот.
По крајот на натпреварот, Улие се обиде да се поздрави со навивачите на Вила кои допатуваа во Ливерпул, но поздравот не му беше возвратен.
Легенда е Улие!!! Браво ме импресионира секоја чест!!! Ме интересира каков би бил пречекот на Рафа Бенитез на Енфилд !!! АЈ догодина во ЛШ да видиме Дај Боже!!! Инаку:
Лукас им порача на играчите да бидат стрпливи,и напомена дека Ливерпул сеуште има шанса за титула!
Дали не е малиов легенда???? Не би го продал ни за 200 милиони!!!
--- надополнето ---
Дај Боже да е тој ама мислам дека на местото на Бабел ќе игра Нгог!!!http://eurosport.yahoo.com/football/premier-league/2010-2011/newcastle-united-liverpool-381289.html
обично ги ставаат официјалните состави па се надевам овој е официјалниот за утре , тимот е 5+