Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.186
Жерар Улие денес им се извини на навивачите на Астон Вила поради своето однесување во понеделникот.
Фановите на Вила беа вознемирени oткако при гостувањето на Енфилд Французинот го допре знакот "This Is Anfield" над тунелот, пред да излезе на теренот.
По крајот на натпреварот, Улие се обиде да се поздрави со навивачите на Вила кои допатуваа во Ливерпул, но поздравот не му беше возвратен.

Легенда е Улие!!! Браво ме импресионира секоја чест!!! Ме интересира каков би бил пречекот на Рафа Бенитез на Енфилд !!! АЈ догодина во ЛШ да видиме Дај Боже!!! Инаку:
Лукас им порача на играчите да бидат стрпливи,и напомена дека Ливерпул сеуште има шанса за титула!

Дали не е малиов легенда???? Не би го продал ни за 200 милиони!!!

--- надополнето ---

http://eurosport.yahoo.com/football/premier-league/2010-2011/newcastle-united-liverpool-381289.html

обично ги ставаат официјалните состави па се надевам овој е официјалниот за утре , тимот е 5+
Дај Боже да е тој ама мислам дека на местото на Бабел ќе игра Нгог!!!

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
ако е овој состав 3 бода би требало да бидат реални... само рој да не направи некоја глупост во 2 полувреме ако ливерпул води и да се затвори оти таков тип на дефанзивци за чување на резултат немаме. се надевам дека бабел ќе игра во 1 тим оти така нападот е далеку посилен...

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Мислам дека тој ќе биде составот, само што не ми се верува дека Бабел ќе го стаи прва, иако заслужува.

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
KOJ MU DAL NA KONCESKI LICENCA ZA PROFISIONALEN FUDBALER ??? KOJ ... LELE LELELLE LEVATA STRANA NI E OCAJNA!! MISLAM DEKA RABOTNICKI IMA PODOBRA LEVA STRANA OD NASATA ...

KATASTROFA!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.186
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Овие веќе се смешни........Торес заборавил како се дава гол...крилата....упс немаме крила.....а одбраната....чекај која одбрана??? Нека се враќа Агер одма и Инсуа по него......и 2 добри крила да се земат оти мамичето мамино ќе им го ебам и на стариот и на газдите и на сите околу нив......засега не се тие криви нити пак Рој....ама ако на зима не го средат тимот треба да се обесат сите

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Не ми е јасно, истиот тим, исти играчи, истиот тренер, дома да победува а на гости постојано да губи.

Член од
26 мај 2010
Мислења
135
Поени од реакции
4
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Овие веќе се смешни........Торес заборавил како се дава гол...крилата....упс немаме крила.....а одбраната....чекај која одбрана??? Нека се враќа Агер одма и Инсуа по него......и 2 добри крила да се земат оти мамичето мамино ќе им го ебам и на стариот и на газдите и на сите околу нив......засега не се тие криви нити пак Рој....ама ако на зима не го средат тимот треба да се обесат сите

не се они криви туку јас што сум крив што го купив ливерпул и јас што сум им тренер и јас што играм на терен ЈАС СУМ КРИВ

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.186
не се они криви туку јас што сум крив што го купив ливерпул и јас што сум им тренер и јас што играм на терен ЈАС СУМ КРИВ
Дечки ...вака сега.....да ти објасни нешто чичко ти.......Игравме како игравме.....не беа нешто сјајни Њукасл на почеток ама ни збрцаа гол......притискавме се трудевме и некако бапнавме гол ......и одма после тоа Торес 1 на 1 со голманот за 1-2 и промаши.....е па не стигна казната.....а после заслужено не дотолчија......а исто беше и до Спарс....шанси за 2-0 и на крај стап!!! Немаме крила туку играме само по средина со стегање на топките кон шеснаесетник или бековите( читај Глен ) нешто ќе центрира(ат) и тоа е тоа....ни требаат 2 добри крила лев бек( да се врати Инсуа) и Агер во одбрана па ако треба и со Вилсон прва.......детето играше прва и во Ренџерс па сигурно ќе игра подобро од копуциве наши!!!! И да....Торо да почне да игра фудбал а не да се глупира!!!!

--- надополнето ---

Не ми е јасно, истиот тим, исти играчи, истиот тренер, дома да победува а на гости постојано да губи.
Е па пишав погоре........не ги користиме шансите.......со Виган шанса за 2-0 промашивме....потоа за 2-1 Џерард пречка......со Спарс се изнапромашија...еве денес Торо за 1-2 промаши

Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11
Член од
26 мај 2010
Мислења
135
Поени од реакции
4
Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11
се плашам.

патем не сакав да провоцирам со тоа ни ништо али ете некој залутан секогаш се јавува :)
мислев дури и дека ќе тепате али тоа е....со неколку добри погодени трансфери ќе бидете повторно у првите четири у англија

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom