Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Ако бе еднаш ко ќе изгубите не плачете.
Зошто не сваќате дека во 95 и нешто Нани се обидуваше да шутне и беше изблогиран и топката беше избиена и се створи контра.И што требаше судијата да свири крај пред да шутне Нгог?
Судијата си беше добар сите одлуки му беа исправни.

Не збори во множина, 90% од фан клубот наш ви честитавме :toe:

Не збори во множина, 90% од фан клубот наш ви честитавме :toe:
И јас ете ви честитам за то шо сте поштени :) секој пораз треба да се прифати спортски, ако си веќе поразен спортски:smir:

Колку добро им го здрвивте на Шит Јунајтед, аауууу браво браво, нека цркне тој Фергусон сеа

Немам зборови јас, едноставно од денес сум на протест.. НЕ СЛЕДАМ ФУДБАЛ ДОДЕКА НЕ СЕ СМЕНИ ТРЕНЕР И УПРАВА ВО ЛИВЕРПУЛ!

ТООООО МАЈСТОРИ, МЕ РАЗВЕСЕЛИВТЕ ПРЕД КОЛОКВИУМ хахаха !!!! Сеа и да паднам нема да ми биде криво, бар глеав топ утакмица :)
Лажго :icon_lol:

Едит: Пак глеам миланезчиња тука..Веќе ни самите не знаат за кој се...Некои за вас,некои за Шити...уште за Вила да почнат да навиваат

92332456.jpg

:) :) :)

Едит: Пак глеам миланезчиња тука..Веќе ни самите не знаат за кој се...Некои за вас,некои за Шити...уште за Вила да почнат да навиваат
Тебе слико тоа те копка ? :tv:

aj neka ni e cestito pobedata dobro izigravme fala bogu vreme bese sega samo vaka da se prodolzi a ne da se eksperimentira sega ako ne se osvestime kasno ke bide odbranata na nivo denes Caragher fala bogu se razbudi Masch dobi crven jbg ke bide malce loso toa za slednite utakmici inace

smesni ispadnaa na kraj so glupostive si izgubija posteno sekad taka koa se kurcat i se digaat go jadat

Торез Зверот!!!!!!!!

fernando-torres505020.jpg

Човеков ја реши утакмицата.Го обожавам.дефинитивно најдобриот напаѓач во светот.

Liverpool+v+Manchester+United+Premier+League+gWWbwXmrBQKl.jpg

Поглед: Дали да ги тепаме 1-0 или да им дадеме уште еден гол? :pos2:

Честито победа,сосема заслужена.Честитки и за атмосферата на стадионот а посебо за играта со срце.Ел Нињо ѕвер:drk:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom