Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Ф

ФорцаМилан

Гостин
Заслужено,поштено победивте се надевам дека ке продолжите вака:vozbud:
Њ'Гог мајстореее џД
Поздрав:smir:

Nekoj IksDe

Челзијаш
Член од
17 септември 2009
Мислења
495
Поени од реакции
9
Одговорот го имаш подоле од ХристоВ:smir: истото мислење го имам и јас...кога Јунајтед победи така пртотив Сити сите збореа... а сега кога Ливерпул не победија сите траат.Ете:toe:

Извинете така што упагам и уште еднаш честитки за победата
Треба да го каже фан на Ливерпул али ај....
Јас ќе се бунев бе ако Ливерпул дадеа гол во судиското продолжение а предходно да беше резултатот 0-0 ама резултатот беше 1-0 па ништо не мења 2 гол... пак Ливерпул ќе победеше

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.915
Поени од реакции
44.916
Одговорот го имаш подоле од ХристоВ:smir: истото мислење го имам и јас...кога Јунајтед победи така пртотив Сити сите збореа... а сега кога Ливерпул не победија сите траат.Ете:toe:

Е да, требаше да свири порано и да заврши 1-0, колку малоумен став, намерно продолжил за да Ливерпул даде уште еден гол, а зашто да не речеме вака, намерно продолжил за да Јунајтед израмни, ИСТО Е, капираш ?!
Немој со вакви бламажи :), признај си поштен пораз, не е крај на светот мајкуму .

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Е да, требаше да свири порано и да заврши 1-0, колку малоумен став, намерно продолжил за да Ливерпул даде уште еден гол, а зашто да не речеме вака, намерно продолжил за да Јунајтед израмни, ИСТО Е, капираш ?!
Немој со вакви бламажи :), признај си поштен пораз, не е крај на светот мајкуму .
Е ова е тоа што треба да го сватат....најубао објаснување ако не сватите и сеа незнам кој и како ке треба да ви се објасни.....
Ливерпул поштено победи,сеа вие шо бевте пред мечот уфурани петарди ливерпул слаб ова она тоа ви се врака како бумеранг( со исклучоци некој признаа дека ливерул е незгоден)
:tapp:

N

navivacka

Гостин
Aбе свакате ли што сакам да кажам:uvo:изгледа не...

Двапати честитав поштено изгубивме:toe:признавам со ваква игра ништо не бива...
Туку зборот ми беше нели имаше досудени 5 минути(иако и онака ке изгубевме)продолжи уште 25 секунди или колку незнам не е битно а Јунајтед кога победиа така имаше неколку неутралци кои се бунеа за таквата победа:toe:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229

Туку зборот ми беше нели имаше досудени 5 минути(иако и онака ке изгубевме)продолжи уште 25 секунди или колку незнам не е битно а Јунајтед кога победиа така имаше неколку неутралци кои се бунеа за таквата победа:toe:
не е тоа проблем! Да знаеја нашите да играат немаше да е битна таквата ситуација!
Честито победа од мене, чекајте ја осветата од Ферги:)

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Одговорот го имаш подоле од stolee:smir: истото мислење го имам и јас...кога Јунајтед победи така пртотив Сити сите збореа... а сега кога Ливерпул не победија сите траат.Ете:toe:

Види Карлитос...Што треба да се деси за да сваниш дека на Манчестер му значеше тоа продолжување за 30 сек.Не а искористија шансата и во брза контра се постигна вториот гол.Кога сакаше да биде прекината играта???Кога Нгог ја пуцна?Сакавте репетиција на Сити?Судијата пак ви даде шанса не ја искористивте и загубивте 2:0.Треба сите членови на форумот да ти дувнат за да сваниш?Еве ако ти значи нешто пошто си девојче за тебе ќе разчунаме дека натпреварот завршил со 1:0 за Ливерпул...поздрав и кога не успеа Руни со топка да го сруши ѕидот не пробувај ни ти со глава...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Честито победа..заслужено не тепавте...

Иначе за миланезите шо дркаат на вашата победа само еден збор : ИНТЕР :icon_mrgr

Член од
5 јуни 2009
Мислења
185
Поени од реакции
2
Одговорот го имаш подоле од stolee:smir: истото мислење го имам и јас...кога Јунајтед победи така пртотив Сити сите збореа... а сега кога Ливерпул не победија сите траат.Ете:toe:

Ако бе еднаш ко ќе изгубите не плачете.
Зошто не сваќате дека во 95 и нешто Нани се обидуваше да шутне и беше изблогиран и топката беше избиена и се створи контра.И што требаше судијата да свири крај пред да шутне Нгог?
Судијата си беше добар сите одлуки му беа исправни.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676

Kако прво честитки за победата. Добра утакмица.

Навивачка те цитирав и во фанк.манчестар и овде ке те цитирам исто.

Ливерпул повеке можеше да загуби за тие 25-30 или колку беа таму секунди. Манчестар можеше да добие,и тоа многу многу.

Ливерпул го имаше водството од 1-0 и колко побрзо свиреше судијата,толко поубаво за нив. 3 бода ке си стават на контото и чао пријатно нема да се тресат до последна минута за да ја одбраната позитивата од 1 гол,резултат кој е неизвесен се до последна секунда.

Манчестар можеше во тие секунди повеке да добие,со постигнување гол и ке извлечеше бод. Ама ливерпул ги искористи поубаво тие секунди и даде гол за 2-0.

капираш во чија полза беа тие дополнителни секунди повеке?

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
ТООООО МАЈСТОРИ, МЕ РАЗВЕСЕЛИВТЕ ПРЕД КОЛОКВИУМ хахаха !!!! Сеа и да паднам нема да ми биде криво, бар глеав топ утакмица :)

N

navivacka

Гостин
^Aбе јас ве сфатив секако,заслужено изгубивме со таква игра никаде не стигнаме,јас се чудам како не ни брцнаа уште голови а ВДС беше единствениот виновник кој не спасуваше.
Него зборот ми беше тоа што кажав дека постигнавте гол во 95 минута плус неколку секунди(ние сме криви што не ја искористивме шансата дали за нас или нив досудено нвм)а кога Јунајтед постигна таков гол против Сити сите се бунеа...сепак заслужена победа со или без тоа продолжение не надигравте:toe:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.915
Поени од реакции
44.916

Туку зборот ми беше нели имаше досудени 5 минути(иако и онака ке изгубевме)продолжи уште 25 секунди или колку незнам не е битно а Јунајтед кога победиа така имаше неколку неутралци кои се бунеа...:toe:
Добро, да не беа тие 25 секунди пак, ке останеше 1-0, ретки се судиите што прекинуваат контри на екипи, ништо нерегулрано немаше во оваа ситуација, и не е исто 25 секунди на 1-0, 25 секунди за непрекинување на контра на Ливерпул, и минут ипол :) .
Мене па муабетот ми е, споредуваш црно со бело, не гледам простор за да се споменува тој момент со Сити односно да се става ко пример за денешниов втор гол на Ливерпул .

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
^Aбе јас ве сфатив секако,заслужено изгубивме со таква игра никаде не стигнаме,јас се чудам како не ни брцнаа уште голови а ВДС беше единствениот виновник кој не спасуваше.
Него зборот ми беше тоа што кажав дека постигнавте гол во 95 минута плус неколку секунди(ние сме криви што не ја искористивме шансата)а кога Јунајтед постигна таков гол против Сити сите се бунеа...сепак заслужена победа со или без тоа продолжение не надигравте:toe:
Eпа со СИТИ постигнаа гол кој им донесе победа т.е 3 бода. Ливерпул ги имаше тие 3 бода со голот на Торес,Нгог само ги завери со 2 гол. Да беше 0-0,0-1 за Манчестер и да постигне Ливерпул гол,тогаш имат право да се бунат а не вака.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom