- Член од
- 12 јуни 2008
- Мислења
- 5.227
- Поени од реакции
- 973
Знам, и не реков ако не судеше крај во 96 минута дека ќе тепавме, заслужено си победивте...По не знам кој пат ... што не ви е јасно, ние веќе водевме
Знам, и не реков ако не судеше крај во 96 минута дека ќе тепавме, заслужено си победивте...По не знам кој пат ... што не ви е јасно, ние веќе водевме
Треба да го каже фан на Ливерпул али ај....Одговорот го имаш подоле од ХристоВ:smir: истото мислење го имам и јас...кога Јунајтед победи така пртотив Сити сите збореа... а сега кога Ливерпул не победија сите траат.Ете
Извинете така што упагам и уште еднаш честитки за победата
Е да, требаше да свири порано и да заврши 1-0, колку малоумен став, намерно продолжил за да Ливерпул даде уште еден гол, а зашто да не речеме вака, намерно продолжил за да Јунајтед израмни, ИСТО Е, капираш ?!Одговорот го имаш подоле од ХристоВ:smir: истото мислење го имам и јас...кога Јунајтед победи така пртотив Сити сите збореа... а сега кога Ливерпул не победија сите траат.Ете
Е ова е тоа што треба да го сватат....најубао објаснување ако не сватите и сеа незнам кој и како ке треба да ви се објасни.....Е да, требаше да свири порано и да заврши 1-0, колку малоумен став, намерно продолжил за да Ливерпул даде уште еден гол, а зашто да не речеме вака, намерно продолжил за да Јунајтед израмни, ИСТО Е, капираш ?!
Немој со вакви бламажи , признај си поштен пораз, не е крај на светот мајкуму .
Aбе свакате ли што сакам да кажам:uvo:изгледа не...Е да, требаше да свири порано и да заврши 1-0, колку малоумен став, намерно продолжил за да Ливерпул даде уште еден гол, а зашто да не речеме вака, намерно продолжил за да Јунајтед израмни, ИСТО Е, капираш ?!
Немој со вакви бламажи , признај си поштен пораз, не е крај на светот мајкуму .
не е тоа проблем! Да знаеја нашите да играат немаше да е битна таквата ситуација!Aбе свакате ли што сакам да кажам:uvo:изгледа не...
Двапати честитав поштено изгубивмепризнавам со ваква игра ништо не бива...
Туку зборот ми беше нели имаше досудени 5 минути(иако и онака ке изгубевме)продолжи уште 25 секунди или колку незнам не е битно а Јунајтед кога победиа така имаше неколку неутралци кои се бунеа за таквата победа
Види Карлитос...Што треба да се деси за да сваниш дека на Манчестер му значеше тоа продолжување за 30 сек.Не а искористија шансата и во брза контра се постигна вториот гол.Кога сакаше да биде прекината играта???Кога Нгог ја пуцна?Сакавте репетиција на Сити?Судијата пак ви даде шанса не ја искористивте и загубивте 2:0.Треба сите членови на форумот да ти дувнат за да сваниш?Еве ако ти значи нешто пошто си девојче за тебе ќе разчунаме дека натпреварот завршил со 1:0 за Ливерпул...поздрав и кога не успеа Руни со топка да го сруши ѕидот не пробувај ни ти со глава...Одговорот го имаш подоле од stolee:smir: истото мислење го имам и јас...кога Јунајтед победи така пртотив Сити сите збореа... а сега кога Ливерпул не победија сите траат.Ете
Ако бе еднаш ко ќе изгубите не плачете.Одговорот го имаш подоле од stolee:smir: истото мислење го имам и јас...кога Јунајтед победи така пртотив Сити сите збореа... а сега кога Ливерпул не победија сите траат.Ете
Kако прво честитки за победата. Добра утакмица.Aбе свакате ли што сакам да кажам:uvo:изгледа не...
Туку зборот ми беше нели имаше досудени 5 минути(иако и онака ке изгубевме)продолжи уште 25 секунди или колку незнам не е битно а Јунајтед кога победиа така имаше неколку неутралци кои се бунеа за таквата победа
Добро, да не беа тие 25 секунди пак, ке останеше 1-0, ретки се судиите што прекинуваат контри на екипи, ништо нерегулрано немаше во оваа ситуација, и не е исто 25 секунди на 1-0, 25 секунди за непрекинување на контра на Ливерпул, и минут ипол .Aбе свакате ли што сакам да кажам:uvo:изгледа не...
Туку зборот ми беше нели имаше досудени 5 минути(иако и онака ке изгубевме)продолжи уште 25 секунди или колку незнам не е битно а Јунајтед кога победиа така имаше неколку неутралци кои се бунеа...
Eпа со СИТИ постигнаа гол кој им донесе победа т.е 3 бода. Ливерпул ги имаше тие 3 бода со голот на Торес,Нгог само ги завери со 2 гол. Да беше 0-0,0-1 за Манчестер и да постигне Ливерпул гол,тогаш имат право да се бунат а не вака.^Aбе јас ве сфатив секако,заслужено изгубивме со таква игра никаде не стигнаме,јас се чудам како не ни брцнаа уште голови а ВДС беше единствениот виновник кој не спасуваше.
Него зборот ми беше тоа што кажав дека постигнавте гол во 95 минута плус неколку секунди(ние сме криви што не ја искористивме шансата)а кога Јунајтед постигна таков гол против Сити сите се бунеа...сепак заслужена победа со или без тоа продолжение не надигравте