Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ако бе еднаш ко ќе изгубите не плачете.
Зошто не сваќате дека во 95 и нешто Нани се обидуваше да шутне и беше изблогиран и топката беше избиена и се створи контра.И што требаше судијата да свири крај пред да шутне Нгог?
Судијата си беше добар сите одлуки му беа исправни.
Не збори во множина, 90% од фан клубот наш ви честитавме :toe:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Честито победа!!!!! Колку само ќејф ми се напраи што паднаа Манчестер. Ете кој е најдобриот напаѓач во светот. Вива Торес!:smir:

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Не збори во множина, 90% од фан клубот наш ви честитавме :toe:
И јас ете ви честитам за то шо сте поштени :) секој пораз треба да се прифати спортски, ако си веќе поразен спортски:smir:

член1став3

сеирџија
Член од
10 февруари 2009
Мислења
446
Поени од реакции
13
Колку добро им го здрвивте на Шит Јунајтед, аауууу браво браво, нека цркне тој Фергусон сеа

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Немам зборови јас, едноставно од денес сум на протест.. НЕ СЛЕДАМ ФУДБАЛ ДОДЕКА НЕ СЕ СМЕНИ ТРЕНЕР И УПРАВА ВО ЛИВЕРПУЛ!
ТООООО МАЈСТОРИ, МЕ РАЗВЕСЕЛИВТЕ ПРЕД КОЛОКВИУМ хахаха !!!! Сеа и да паднам нема да ми биде криво, бар глеав топ утакмица :)
Лажго :icon_lol:

Едит: Пак глеам миланезчиња тука..Веќе ни самите не знаат за кој се...Некои за вас,некои за Шити...уште за Вила да почнат да навиваат

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.275
Поени од реакции
8.411
Едит: Пак глеам миланезчиња тука..Веќе ни самите не знаат за кој се...Некои за вас,некои за Шити...уште за Вила да почнат да навиваат
Тебе слико тоа те копка ? :tv:

Член од
30 мај 2007
Мислења
399
Поени од реакции
1
aj neka ni e cestito pobedata dobro izigravme fala bogu vreme bese sega samo vaka da se prodolzi a ne da se eksperimentira sega ako ne se osvestime kasno ke bide odbranata na nivo denes Caragher fala bogu se razbudi Masch dobi crven jbg ke bide malce loso toa za slednite utakmici inace

smesni ispadnaa na kraj so glupostive si izgubija posteno sekad taka koa se kurcat i se digaat go jadat

С

сашенко

Гостин
Торез Зверот!!!!!!!!

Човеков ја реши утакмицата.Го обожавам.дефинитивно најдобриот напаѓач во светот.

Ф

Фил Ајви

Гостин

Поглед: Дали да ги тепаме 1-0 или да им дадеме уште еден гол? :pos2:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Честито победа,сосема заслужена.Честитки и за атмосферата на стадионот а посебо за играта со срце.Ел Нињо ѕвер:drk:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom