Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Ливерпул испратил понуда од 22 милиони фунти за Лавеци меѓутоа таа била одбиена.Се очекува следната недела повторно да се најдат главните луѓе на Ливерпул и Наполи и да пробаат да го направат трансферот.Ако дојде Лавеци тогаш ништо од Тевез.
http://www.goal.com/en/news/11/tran...eject-liverpools-22m-bid-for-ezequiel-lavezzi

SO ima vrska ako ne g ozemete TEvez Lavezzi isto taka e igrac od svetska klasa :smir:

мислам дека тевез подпбро ја познава англиската премиер лига од лавеци и добро би се фклопил во ливерпул но докулку не испадне нисто од тевез добар е и лавеци

прочитав дека рафа не го дава чаби алонсо и вели дека останува во ливерпул

мислам дека тевез подпбро ја познава англиската премиер лига од лавеци и добро би се фклопил во ливерпул но докулку не испадне нисто од тевез добар е и лавеци

прочитав дека рафа не го дава чаби алонсо и вели дека останува во ливерпул

тевез би имал екстра мотив во ливерпул, секако да докаже на управата на манчестер дека згрешиле.

ама, јас не го сакам. сакам играчи кои играат во ливерпул поради ливерпул. плус и не го ценам премногу како фудбалер, освен неговата фанатична борбеност, на моменти до исцрпување. што на бенитез и тоа како му се допаѓа имајќи ја во предвид неговата пресинг игра.

ајде уште една победа, за крај, за хипија, за прекрасната сезона.

Ливерпул испратил понуда од 22 милиони фунти за Лавеци меѓутоа таа била одбиена.Се очекува следната недела повторно да се најдат главните луѓе на Ливерпул и Наполи и да пробаат да го направат трансферот.Ако дојде Лавеци тогаш ништо од Тевез.
http://www.goal.com/en/news/11/tran...eject-liverpools-22m-bid-for-ezequiel-lavezzi

Ти па најде на гоал.ком да им веруваш. Јас мислам дека повеќе на Рафа би одговарало да го земе Тевез, како прво подобар е од Лавеци и го знае подобро англсикот фудбал, а како второ зема екстра напаѓач од најголемиот конкурент.

Ти па најде на гоал.ком да им веруваш. Јас мислам дека повеќе на Рафа би одговарало да го земе Тевез, како прво подобар е од Лавеци и го знае подобро англсикот фудбал, а како второ зема екстра напаѓач од најголемиот конкурент.
Точно

Дечки,ај линк дајте за утакмицава.:smir:

и ете сега роби кин му кажува на рафа дека згреши кога го продади

нека ни е честита победата и да почнеме да се подготвуваме за наредната сезона
и се надевам дека рафа ќе купи нешто квалитетно според мене тевез и давид силва се доволно

Со победа ја завршивме најдобарта сезона во Премиер Лига последните 10 години.Со квалитетни и вредни заслилување до титула одгодина...Како шо кажа колегата погоре Тевез и Силва се доволно и по можност некој квалитетен бек

Еве неколку слики од последниот натпревар на Сами,коа ќе има поише ќе ги стаам тука.

n67920382572_2491783_3907683.jpg

Smai-Hyypia-001.jpg

n67920382572_2491781_7564468.jpg

4704_99592642572_67920382572_2491785_5144371_n.jpg

Си отиде нашата ЛЕГЕНДА,нека му е со среќа. You'll Never Walk Alone Big Finn.:smir:

РАФА СЕ ИНТЕРСИРАШЕ ЗА РАУЛ АЛБИОН ОД ВАЛЕНСИА И РАЗВАН РАТ ОД ШАХТЈОР И СЕ ШПЕКУЛИРАШЕ ДЕКА ПОНУДИЛ 12 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА РАТ

РАФА СЕ ИНТЕРСИРАШЕ ЗА РАУЛ АЛБИОН ОД ВАЛЕНСИА И РАЗВАН РАТ ОД ШАХТЈОР И СЕ ШПЕКУЛИРАШЕ ДЕКА ПОНУДИЛ 12 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА РАТ
Како прво, не мора со толкај букви да пишиш, ни се чита:smir: како второ, не вервам дека ќе дојди некој играч од овие двата, па уште 12 милиони за Рат, нема шанса.

пенант заминува во реал или атлетико мадрид за сума од 6 милиони евра незнам дали е вистина

Ама Пенант да не е слободен сега или како одат тие работи...
Мислам дека можи без пари да си замини или за некоја ситна пара. Де ако знај некој нека кажи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom