Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Значи вака.Денеска сум горд што сум ган на Ливерпул.Ги сокапавме.Но не е наша вина шо судијата направи грешка за вториот гол...идемо до крај

Ајде честито... сепак првите 2 беа не регуларни погодоци по што падна мотивот кај играчите на Реал.. а потоа .. најзаслужени следните 2 гола...одлична игра на Ливерпул... браво... :smir:

Честито 1/4 финале одличен натпревар ги надигравте тотално!

Растур. :smir:

Честито победа и четврт финале.

Честито огромна и заслужена победа...не сакам да коментирам за судиските грешки во прво полувреме и така бевте надмоќни цел натпревар,а и да не ви го расипувам убавото расположение...се гледаме на ОТ овој викенд

спортски поздрав :helou:

Честито . . .
Сосема заслужено :smir:
Се наежив на крај од двете навивачки групи:nesum:

честито 1/4 финале и од мене многу добра игра во секој поглед ги надигравте

п.с. се гледаме во финале :wink:

Шо да кажам после овој двобој.Се сеќавате уште пред шдребот во Декември реков го сакам Реал Мадрид го добивме и ги растуривме.Но зошто да трошиме букви за тим кој речиси и да не учествуваше во 1/8 финалето.Нека ни е честито и одиме до крај до ТИТУЛАТАА

Неверојатно. Такви навивачи како на Ливерпул нема никаде во светот. Просто се наежив.

Честито пласман, ги убивте тие педери.

Честит пласман,сосема заслужено се надевам дека ке трае и понатаму домминацијата на англиските клубови,ги растуривте:vozbud:

Ај честито победа :smir: Не згазивте у секоја смисла на зборот. Им покажавте на лигушиве наши како се игра фудбал, поз и многу среќа понатаму :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom