Do koga ke bidete vie protiv sve shto e ALBANSKO , normalno i nie ke bidemeajde prijatno
![]()
Ова ти е ко да јадиш гомна од бик, а знајш дека има ужасно лош вкус. Паметно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Do koga ke bidete vie protiv sve shto e ALBANSKO , normalno i nie ke bidemeajde prijatno
![]()
~Ama gledaj prvo koj go jade celoto gomno, ne ni ostavate ic :/ za toa se sekirame nie :S
~aha, ne citav dobro
ako nas ne smetash kako gomna na bik, togash se gleda deka samo vo gomno ti se zborovite, i normalno ne mozes da se odalecis od tvoeto omileno jadenje![]()
a da ve prasham vas gomnojadcite, SHTO IMA VRSKA ova shto go zboruvate so temata ?
Igrata odlozhena za utre poradi nemanje uslovi da se igra ..
Kup na makedonija
http://www.basketball.org.mk/?ItemID=EDA29CAB148ACA4AB3DC70AA4DF425C1
Prviot natprevar protiv Pelister (12 i 15 januari 2011), pa ako odime ponatamu protiv mzt (19 i 22 januari 2011)
Пелистер се откажа од куп-натпреварите!
Екипата на Пелистер нема да учествува во натпреварувањето од Купот на Македонија за преодниот пехар на МКФ
Оваа одлука ја донесе раководството на битолскиот прволигаш, за која веќе го информирала и комесарот за натпреварување Горан Трпушевски.
Битолчани се соочени со сериозни финансиски проблеми, па учеството во ова натпреварување само би ја доотежнала и така тешката ситуација во која функционира Пелистер во овие моменти.
Согласно со Пропозициите за куп-натпреварите, битолчани ќе ја загубат осминафиналната серија. А освен тоа ќе мора да платат и парична казна во висина од 20.000 денари поради откажувањето од ова натпреварување.