Фан клуб: Лирија

• Креатор на темата Креатор на темата SamuraId
  • Време на започнување Време на започнување
~Ama gledaj prvo koj go jade celoto gomno, ne ni ostavate ic :/ za toa se sekirame nie :S

~aha, ne citav dobro

ako nas ne smetash kako gomna na bik, togash se gleda deka samo vo gomno ti se zborovite, i normalno ne mozes da se odalecis od tvoeto omileno jadenje :)

a da ve prasham vas gomnojadcite, SHTO IMA VRSKA ova shto go zboruvate so temata ?

~aha, ne citav dobro

ako nas ne smetash kako gomna na bik, togash se gleda deka samo vo gomno ti se zborovite, i normalno ne mozes da se odalecis od tvoeto omileno jadenje :)

a da ve prasham vas gomnojadcite, SHTO IMA VRSKA ova shto go zboruvate so temata ?

Изгледа ни гугл транслејт не владејш. Ама добро нема врска не мислам да полнам тема шо сакам за секош да биди избришана.

Lirija - torus
18/12/2010 od 18 : 00
Nashe prisustvno ke ima, no ovoj pat celata grupa :)

~ poradi toa shto puknaa cevovite mislam, i celiot parket beshe so voda.. iako imashe obidi da se iscisti malce, no delegatite reshija deneska da se igra igrata :)

Kup na makedonija :)

http://www.basketball.org.mk/?ItemID=EDA29CAB148ACA4AB3DC70AA4DF425C1

Prviot natprevar protiv Pelister (12 i 15 januari 2011), pa ako odime ponatamu protiv mzt (19 i 22 januari 2011)

Пелистер се откажа од куп-натпреварите!
Екипата на Пелистер нема да учествува во натпреварувањето од Купот на Македонија за преодниот пехар на МКФ

Оваа одлука ја донесе раководството на битолскиот прволигаш, за која веќе го информирала и комесарот за натпреварување Горан Трпушевски.
Битолчани се соочени со сериозни финансиски проблеми, па учеството во ова натпреварување само би ја доотежнала и така тешката ситуација во која функционира Пелистер во овие моменти.
Согласно со Пропозициите за куп-натпреварите, битолчани ќе ја загубат осминафиналната серија. А освен тоа ќе мора да платат и парична казна во висина од 20.000 денари поради откажувањето од ова натпреварување.

Пелистер се откажа од куп-натпреварите!
Екипата на Пелистер нема да учествува во натпреварувањето од Купот на Македонија за преодниот пехар на МКФ

Оваа одлука ја донесе раководството на битолскиот прволигаш, за која веќе го информирала и комесарот за натпреварување Горан Трпушевски.
Битолчани се соочени со сериозни финансиски проблеми, па учеството во ова натпреварување само би ја доотежнала и така тешката ситуација во која функционира Пелистер во овие моменти.
Согласно со Пропозициите за куп-натпреварите, битолчани ќе ја загубат осминафиналната серија. А освен тоа ќе мора да платат и парична казна во висина од 20.000 денари поради откажувањето од ова натпреварување.

Lirija - mzt 19.01.2011 :)
mzt - Lirija 22.01.2011 :)

Moze nekoj koj znae da mi kazhe, dali vazhi i tuka zakonot "zabrana za organizirano gostuvanje na navivacite" ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom