Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.973
- Поени од реакции
- 8.882
И шо со тоа!?
па тоа што во една реченица прво му викаш другар, а потоа го ставаш во група на педерчиња:pos2::pos2: луд си еј!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И шо со тоа!?
па тоа што во една реченица прво му викаш другар, а потоа го ставаш во група на педерчиња:pos2::pos2: луд си еј!!!
Toa што си навиваш за гејски клуб, не мора да значи дека и ти си педер нели ( ма да никогаш не можеш да знаеш...) :smir:
Па шо има везе де, и јас имам другари што се навијачи на Рома, т.е. педерчиња :pos2:
ама да ти биде и другар и педер...хммм на нешто ме асоцира![]()
Лацијали, во недела ја имате подршката од фановите на Интер од целиот свет!!! Сите сме со вас и секако очекуваме да им ја изместите кичмата на Рома!
Уште сега, среќно!!!
Навивачите за интер се за лацио а цела италија е за рома :wink::smir:
Ццц, Рома маваа како животињи во прво полувреме, требаше барем еден црвен да има... и Тони дефинитвно црвен требаше... наместо тоа на Ледесма му дадеСудија марш у пизду материну, све живо и мртво да ти ебам!!!
А и пеналот на Флокари...![]()
Немавме среќа, цела утакмица доминација и пенал утнавме.... Лошото е што Аталанта ни се приближи сега![]()
Б
Иначе на утакмицава Рома ниедна шансаЕден пенал и еден слободен...
![]()