Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Фирмани денес доби жолт картон поради тоа што влегол на терен да се радува по постигнатиот гол на Роки за 2-3. Сега, со вкупно пет жолти ќе отсуствува од дербито наредното коло. Мислам дека многу ќе им фали на соиграчите неговата поддршка од клупата за резерви. Ако се сеќавам добро, лани или преклани на дербито доби црвен додека беше на клупа пошто влезе на терен да се тепа. :tv:

Иако очекував да заврши нерешено, 3 бода за голема радост и уште поголем мотив пред дербито со merda. Да се победи наредно коло па да се мисли што ќе се прави наредна сезона :tv:

Кога губевме 2-0, си викам ај без гајле местена е оваа, завршува 2-2 или 3-3... Дури и очекував да примиме гол во последните 5 минути, ама за среќа не била местена :pos2:

Супер голче на Маури :vozbud:!. Пополека си обезбедуваме опстанок...

1. Лацио не го гледаш во сеариа б додека си жив.
2. Дербито... не зборам ништо за него сам ке си видиш све. И те молам немој многу да плачеш. :back:
извинете што се мешам ама мора да одговорам на ова
и прашува Хитлер Евреите
-Ти колку години имаш?
-25
-А ти?
-21
-А ти?
-19
-А ти?
-Утре ќе полнам 17
-Е ќе видиме
а за дербито:рома: си се знае :)

И сеуште мислите дека ке идеме во Сериа Б? Ете ви го Лацио ете ви го пресвртот иако на Олимпико многу се радуваа кога беше 2-0 за Болоња иначе погледнете го распоредот на Аталанта па размислете дали Лацио испаѓа.:smir: И јас повторно нема да зборам за дербито ке видиме СВЕ!:helou:

Едниот да е последен другиот прв се знае дека секое дерби си е дерби не е лесно.:smir:

Ооооо со нетрпение очекувам да дојде дербито, сега веќе не размислуваме за опстанокот туку да и ја одземеме титулата на Рома со тоа што ќе ја шинеме а на Интер ке му пуштиме. Ме радува формата на Маури, Ледезма, Флокари, Коларов, МУслера , Лиштајнер а и денес гледав Зарате играше брилијантно само уште гол да постигнеше, ама и вака не е лошо.

Мислам ке ги победиме педерчињата Рома во дербито :vozbud:!

ама само мислиш ..
не мисли многу XD
ќе видиме бе ..има време ..

ама само мислиш ..
не мисли многу XD
ќе видиме бе ..има време ..

Има време бе другар, затоа реков МИСЛАМ.... И барем не сум како фановите на педерчињата кој си ги рачунаат 3 бода веќе :smir:

Лацио може да им ги помати сметките на рома околу титулата така да ке се потрудат за тоа нема така да ја остават. Кога се работи за ова дерби нема везе то што рома е во подобра позиција односно прва во подобра позиција беше и 2006 рома, кога лацио ја реши на свој терен 3-0 .Мој тип 1.

Има време бе другар, затоа реков МИСЛАМ.... И барем не сум како фановите на педерчињата кој си ги рачунаат 3 бода веќе :smir:

како за информација Mikiyo San е фан на Рома:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom