Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
па тоа што во една реченица прво му викаш другар, а потоа го ставаш во група на педерчиња:pos2::pos2: луд си еј!!!

Па шо има везе де, и јас имам другари што се навијачи на Рома, т.е. педерчиња :pos2:

па тоа што во една реченица прво му викаш другар, а потоа го ставаш во група на педерчиња:pos2::pos2: луд си еј!!!

Toa што си навиваш за гејски клуб, не мора да значи дека и ти си педер нели ( ма да никогаш не можеш да знаеш...) :smir:

Toa што си навиваш за гејски клуб, не мора да значи дека и ти си педер нели ( ма да никогаш не можеш да знаеш...) :smir:

ама да ти биде и другар и педер...хммм на нешто ме асоцира :)

Па шо има везе де, и јас имам другари што се навијачи на Рома, т.е. педерчиња :pos2:

е јас обратно, немам другари кои навиваат за Лацио, само "пријателки" што навиваат за Лацио, како Тоти што направи со Илари знаеш, во негов стил... хехе

ама да ти биде и другар и педер...хммм на нешто ме асоцира :)

Мислам дека доволно беше да забегуваме од темата.... Подобриот нека победи ( се надевам дека Лацио ке биде) :smir:

Лацијали, во недела ја имате подршката од фановите на Интер од целиот свет!!! Сите сме со вас и секако очекуваме да им ја изместите кичмата на Рома!

Уште сега, среќно!!!

Лацијали, во недела ја имате подршката од фановите на Интер од целиот свет!!! Сите сме со вас и секако очекуваме да им ја изместите кичмата на Рома!

Уште сега, среќно!!!

Навивачите за интер се за лацио а цела италија е за рома :wink::smir:

Навивачите за интер се за лацио а цела италија е за рома :wink::smir:

Да, и заради тоа ставија на дербито да суди судија кој кога му судел на Лацио нема ниедна победа, а кога и судел на Рома немала ниеден пораз. Што све нема да направат за Интер да не освои титула.

Ајде уште 40 минути до почетокот! :vozbud:

За загревање - едно мало потсетување како беше претходните неколку сезони кога Лацио беше "домаќин".

Edit: Гледајте внимателно околу 5:05-5:10 на првиот клип. :tv:

Само мене така ми се чини, или Муслера им го пушти вториот гол :tapp:

Им го пушти,што да прави.:tv:

Ццц, Рома маваа како животињи во прво полувреме, требаше барем еден црвен да има... и Тони дефинитвно црвен требаше... наместо тоа на Ледесма му даде :tapp: Судија марш у пизду материну, све живо и мртво да ти ебам!!!

А и пеналот на Флокари... :toe:

Ццц, Рома маваа како животињи во прво полувреме, требаше барем еден црвен да има... и Тони дефинитвно црвен требаше... наместо тоа на Ледесма му даде :tapp: Судија марш у пизду материну, све живо и мртво да ти ебам!!!

А и пеналот на Флокари... :toe:

Немавме среќа, цела утакмица доминација и пенал утнавме.... Лошото е што Аталанта ни се приближи сега :toe:

Немавме среќа, цела утакмица доминација и пенал утнавме.... Лошото е што Аталанта ни се приближи сега :toe:

Без гајле, Аталанта игра со Интер наредно коло, а после тоа играат со Болоња, која се наоѓа меѓу нас и Аталанта на табелата. После гостуваат кај Наполи и играат дома со Палермо, тимови што претендираат за европските купови. Мислам дека 1-3 бода максимум ќе освојат од тие утакмици, така да слободно може да се пуштат 3 бода на Интер, од другите утакмици би требало да се земе уште некој бод и доста ќе биде.

Иначе на утакмицава Рома ниедна шанса :tapp: Еден пенал и еден слободен... :toe:

Б

Иначе на утакмицава Рома ниедна шанса :tapp: Еден пенал и еден слободен... :toe:

Стварно незнам Муслера што правеше на слободниот удар :tapp:... Ах бе колку пати сезонава изгубивме на ваков глуп начин :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom