Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Браво Лацио, браво Пандев ѕверу, ги згазија во секоја смисла на зборот, нека ви е честито победата над градскиот ривал, се гледа дека критиките од Лолито имале ефект.

Што мислите: Дали Спалети е видовит?

3230_3903_spalletti4.jpg

Хахахаха јака слика можеби видовите е :)

Mozebi sonuval dek ke prima negoviot tim 4gola pa im kazuva hahaha

Не бе им вика, како сте почнале ако не примите појќе од 4 добро ќе биде :pos2::pos2:

ne oti razbiram so zbori :) bitno e nas :)
Боље збори италијански него македонски бре. За Хрватски муабет да не праиме. Се сеќаате на она интервју за репрезентација... :pos: Туку, нешто ослабел бе... :(

Смерт... ме умре со сликиве... посебно последната. :poss:

Боље збори италијански него македонски бре. За Хрватски муабет да не праиме. Се сеќаате на она интервју за репрезентација... :pos: Туку, нешто ослабел бе... :(

Смерт... ме умре со сликиве... посебно последната. :poss:

Богами као збори тука онака убаво течно... а тоа за репрезентација коа кажуваше тоаш интервју кога даваше хахаха одвај онака дткаше а на свој јазик бе :pos2: Ѕвер е ... само слаба форма тоа е...:toe:

Има на албанската супер спорт 1, кој фаќа нека си глеа :smir:

Пандев се повреди, излезе во 40тата минута, само да не е нешто сериозно:(

Ја истегна задната ложа ми се чини, на левата нога. Колку што знам проблематични се ваквите повреди, и би требало 3 до 4 недели да биде во аут. Ќе видиме дај боже да е полесна повредата.

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]There was bad news for the Biancocelesti moments later, as Pandev pulled up all by himself and clutched the back of his right thigh, suggesting a muscular strain that could keep him out for several weeks. He was carried off the field and replaced by Tommaso Rocchi.[/FONT]

Како што кажа Боби над мене, најверојатно се работи за истегнување на ложата. Зезната повреда што ке го одалечи од терените неколку недели, а најверојатно и сезоната е завршена. Како и да е прво треба да се почека извештајот на клубските доктори па потоа да се коментира...До тогаш ке се надеваме и ке стискаме палци...

Тешка утакмица беше, барем првото полувреме. Второто не знам, не го гледав зашто ми дојдоа гости. Не го видов ни голот... ако го најде некој нека го постира. Значи, како што спомнав ова беше тешко гостување и ова сигурно е многу значајна победа и значајни 3 бода.

Инаку повредата на Пандев дојде во многу лош период, баш пред утакмицата со Јувентус во реванш полуфиналето од купот. Тоа е можеби клучната утакмица оваа сезона, бидејќи купот е најверојатно единствената шанса за излез во Европа годинава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom