Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
лелеее сликава ко гладијатор:pos2::pos2: а голчето кај да го видиме?ајде бе зикс ,он ли беше по тоа?јави се

браво за лацијаните и за горан .. се гледа оти се супер тандем со зарате

Нека ви е со среќа победата,се надевам дека ќе се борите за ЛШ оваа сезона.Зарате-Гого,убиствен тандем секоја чест.Пандев уште вака добро да игра за Македонија супер.Позз!

Браво за Пандев! Два гола на два натпревара :). Нека продолжи така!

Честито победата, нека ви се множат, браво за Пандев и Зарате, посебно за нашиот ил феномено :helou:

Од Пандев беше убав голот,ама да видиш Зарате која голчина :vozbud:

го гледав зарате пред да почне серие а... некаде летово на youtube и видов стварно дека станува за многу добар играч па не би ме ни чудело било каков гол од него :smir:

Според стилот на игра многу потсеќа на Клаудио Лопез,многу трча техника завидна...

Кога викав дека има голем талент пред 2-3 месеци, ми се смееја неколку души, незнам кој беа. Го гледав уште во Бирмингем, стварно е ѕвер. За голот немам зборови, многу на Меси ме потсеќа во стилот на игра. Пандев добар гол даде, неможеше ли вака да се гради против Холандија и Шкотска, го фрли во аут тој пред да постигне гол :)

Браво, мислам одлично две победи во две кола, два гола за нашиот најдобар фудбалер. Честитки за победата и честитки за голот на Пандев, нека се множат.:smir:

Forza Lazio

Cestitki do Site Verni fanovi na Lazio na denesnata Pobeda !!!!!!!!!!!!!
Non Mollare Mai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom