Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Ooooooo mo;kooooooo... :pos:

Пу Јаз`к, луѓево гледаат само во една боја... а кога веќе гледаат во една боја кон Италија зошто тоа да не биде Светлосина? :helou:

Ај, коа разглабаме, колку е тоа Тоти фин и цвеќенце за мирисање... еве ти еден клип во прилог колку е прекрасен лидер и пример за младината во моменти кога е испровоциран. Вакви примери има колку сакаш, а само на утакмицата со Лацио имаше 4-5 примери кога провоцираше и сам, а на крај токму на Пандев се обиде да му даде клоца кога задржуваше време покрај аут линија, само што (за среќа) го промаши. Покрај Матераци во таа мочана италијанска репрезентација, овој е вториот опинок.

Ooooooo mo;kooooooo... :pos:

Пу Јаз`к, луѓево гледаат само во една боја... а кога веќе гледаат во една боја кон Италија зошто тоа да не биде Светлосина? :helou:

Ај, коа разглабаме, колку е тоа Тоти фин и цвеќенце за мирисање... еве ти еден клип во прилог колку е прекрасен лидер и пример за младината во моменти кога е испровоциран. Вакви примери има колку сакаш, а само на утакмицата со Лацио имаше 4-5 примери кога провоцираше и сам, а на крај токму на Пандев се обиде да му даде клоца кога задржуваше време покрај аут линија, само што (за среќа) го промаши. Покрај Матераци во таа мочана италијанска репрезентација, овој е вториот опинок.

Ајдееее добро, Тоти бил онаков Тоти бил таков. И го пика прстот во уста кога дава голови, да педерче е, така така. И играше во таа мочаната репрезентација, која е како што знам светски шампион во фудбал. Мразете го вие, колку сакате, ама тој, бил, е, и ќе остане голема фудбалска легенда. И особено, не е продадена душа, како ... ај да не почнам да набројувам, до утре ќе кажувам само за играчи на Лацио. И да, еве кој те поздравува во неговите копиљски денови ...

http://youtube.com/watch?v=Nt6KaoLO3lY

Грандеее Пандееев, шо друго да кажам, се се виде во среда, ајде сега Фиорентина, баш би сакал Лацио да се избори за настап во УЕФА Куп, ајде Пандев одиме на нов рекорд.

Ајдееее добро, Тоти бил онаков Тоти бил таков. И го пика прстот во уста кога дава голови, да педерче е, така така. И играше во таа мочаната репрезентација, која е како што знам светски шампион во фудбал. Мразете го вие, колку сакате, ама тој, бил, е, и ќе остане голема фудбалска легенда. И особено, не е продадена душа, како ... ај да не почнам да набројувам, до утре ќе кажувам само за играчи на Лацио. И да, еве кој те поздравува во неговите копиљски денови ...

http://youtube.com/watch?v=Nt6KaoLO3lY

Еве ти и тебе еден поздрав...
http://youtube.com/watch?v=QXlXKt3V-Ys&feature=related

Колку вреди во милиони евра екипата на Roma а колку на Lazio ќе си пресметаш сам или да се мачам? :zid: И да, Лацио победи :wink:

Кон поздравите со високи бројки ти се приклучува и овој клип од 2006 со послаб состав на Лацио...
http://youtube.com/watch?v=HF2OtZkjaDo

Добро. Кога се игра римско дерби, ништо не игра улога. Пари, вредност на тимот, ѕвезди, форма, традиција, позиција на табела бла бла и слично. И самиот го знаеш тоа. :wink:

Иначе фала на поздравот. И кога сме веќе кај поздравувањето, ако почнеме ај погоди кој ќе прими повеќе поздрави? :smir:

Епа затоа е двојно поглема вредноста на секоја победа на Лацио отколку на Рома. Затоа што Лацио е помалиот римски клуб, озлогласениот, плуканиот... и јас како сеирџија од тука ми е смешно да навивам за Ферари, Лејкерси, или за Баерн Минхен.

За Вардар навивам бидејќи ми е во крв, а е бренд. Инаку која е поентата да навиваш за оние кои се секогаш во врв, а си вака дистанциран од нив. Ама затоа навивам за Лацио, затоа што секогаш ги сметале за вториот клуб од Рим, а имаат срце за цела Италија.

А околу поздравите, што и да праќаш, јас секогаш го имам во ракав Пандев, а со него не можеш да се бориш. :helou:

Штета баш ми е мака што изгубија. барем нерешено да извадеа.

da mozea barem 1-1 da izigraaa po dr ke bese

Гранде пандев немаше срека вчера! инаку тоти го мразам у коските!

pandev te molam sledno kolo daj im hetrik na ligusite inter ajde macedone forza pandev lele lele ako tepaat lazio so inter

pandev dava gol :D:D daj boze da im zabode XET - TRIK ama tesko

pandev te molam sledno kolo daj im hetrik na ligusite inter ajde macedone forza pandev lele lele ako tepaat lazio so inter

ајде ајде уште еден кој има кошмари од интер хехехе , јуве не тепаше ама ние ви ја уништивме единствената шанса за трофеј оваа сезона .
ЛАЦИО ви се опростува победа ама само под услов пандев да даде гол и на оваа и после таа во купот океј ?

ајде ајде уште еден кој има кошмари од интер хехехе , јуве не тепаше ама ние ви ја уништивме единствената шанса за трофеј оваа сезона .
ЛАЦИО ви се опростува победа ама само под услов пандев да даде гол и на оваа и после таа во купот океј ?
Па го чекаме повторно ил гранде феномено да се распламне,посебна мотивација е против својот поранешен тим кој што го прогласува за помалку талентиран од другите :pos::pos:

Ке ги запали бее... имам претчувство оти ке даде 1-2 гола и нокна мора ке му стане и на цезар.инаку тоти е педерче големо.!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom