Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Ке ги запали бее... имам претчувство оти ке даде 1-2 гола и нокна мора ке му стане и на цезар.инаку тоти е педерче големо.!

барем во нешто се согласуваме :)

[/b]
барем во нешто се согласуваме :)

абе го мразам у коските... и судиите го толерираат многу во лш на манингер го удараше боксови во топката и после во стомак и ништо не му направија но не само тој случај во многу други но да се вратиме на натпреварот... лацио-интер 2-1 мој тип пандев и роки за ЛАЦИО, ибрахимович од пенал за интер.Позз

Lazio president Claudio Lotito has dismissed reports that Real Madrid have made an approach for Goran Pandev. Lotito said: "So far I have not received any offer and even if we get one, I will decline it. Pandev is part of our project and will remain with us for a long time, he also has a contract until 2010.
"The same also applies to Valon Behrami, they will both remain with us."

Пандевчо останува во Лацио по секоја цена,ова ми се свиѓа многу...:vozbud:
Реал го бара зверот,а и како не би го барал кога им шибна 3 комада во 2 утакмици... :)

lejj ajde lazio dajte gol u vtoro a inace cist penal imase u prvo

lejj ajde lazio dajte gol u vtoro a inace cist penal imase u prvo
Јас да бев судија и црвен вадев. Отворен ѓон у 16терец, шанса за гол... :nesvest:

Како одигра Бехрами тоа е чудо, исто и Де Силвестри. Ма сите одиграа одлично, освен нормално Бјанки.

честито лацио , добра игра имавме срека што не изгубивме но и вие се спасивте во прво полувреме , сепак мислам дека нерешено е реален исход .

Добра игра на Лацио имаше шанси и за победа а и во прво полувреме беше оштетен, имаше чист пенал.
Инаку оној Бјанки е многу себич како сам да играм, а и Роки не изигра некоја добра партија ама затоа Бехрами,Раду,Де Силвестри а и Дабо играа одлично.

пс. Кај ви е Маури ?

radu dobro izigra inter imaa mn sreka lazio gi zgazija ne mrdnaa inter

Добар е Маури секогаш бил во прв состав, ама и вака со 3-ца напаѓачи добро ви иде се качувате нагоре на табелата и од идната сезона мора нов голман и да се задржи Пандев во тимот.

Честитам Лацио, росети ви должи еден пенал (беХрами) ама убо е и вака.
Мило ми е шо не се оствари то шо се плашев.:smir:

dobro e vaka, narednoit pak pobeda, bitno e da ne se gubat natpravari, samo da se sobira po nekoj bod

Добра игра на Лацио штета што не победија многу пати сезонава се случува да одиграат подобро од противниците и на крај да изгубат или нерешено.Практично се расфрлаат со бодови на битни утакмици од витално значење ма да ваквата игра посебно од вториот дел од шампионатот ветува многу,да се надеваме дека ќе се врати тој Лацио страв и трепет од пред неколку години ...:vozbud::vozbud:

Значи не го погодив натпреварот ни резултатот жал ми е.. но сепак честито но овој бјанки....

Одилчно изигра лацио немаа среќа...Мо дали го видовте ударот на Дабо во второто полувреме БОМБА

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom