Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
стварно ли е паднаја кош у спортску салу...овој е срам... да падне кош и да се поебе паркет за да почне нешто да се прави...

Зашто те чуди ,колко е старо све тој...и такој се клатеше ако закуца некој

Ај бе можда ќе га сменив паркет и кошеви :D Мада чисто сумњам, има бре да се игра у економску до крај на сезону :D

Ништо не ме чуди могуќе да се скинале сајле, од време АВНОЈ-а су, па што да очекуеш?

Катастрофа бе ... наместо да се средеше тој одамна види што се дешава паркет кошеви .. најдупка од град смо и Битола реновира салу ми сдсмовски град ке си га едемо сс стару салу. Последно утврдување на Титу не смее да се рчка хахахаха

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Партизан и ФМП играв у салу која е некои 10 године постара од нашу, какви све не утакнице су одиграни тамо ама одржувано, зачувано и трае ги и дн данска такој да, наша сала на изглед и според тој како е направена на мене ми е една од најдобри и најомилени (не дека е наша) ама стоке у тек на овија 37 године никој не е мрднаја сс мал прст около њума, а кој стигнаја е пробаја да измузе што може повише од њума преко тија ебани концесие

Што очекуете бе од банета бескичмењака, исти к...ц су и директори на сале по основни школе. Па у Крсте седам године играм термини сс прст не су мрднале, жими едн пут што мреже на голови мењале. Да не зборимо бане да уложи некој денар да гу среди салу, ама за лапање паре увек е прв туја

Има ли нешто организирано за јутре? Кумани ќе идев ли? Па ли нема да има пуштање у салу? Ќе имамо ли шансе да га пројдемо РАднички?

Има ли нешто организирано за јутре? Кумани ќе идев ли? Па ли нема да има пуштање у салу? Ќе имамо ли шансе да га пројдемо РАднички?
Како јутре нели у петак ?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

U salu pukna cevka...
Parhet e cel lom
Negde ga nashrafisva da se spusti a negde mu dojde kako brdo hhh negde brazde kude kako. Mesec dna ke gledav da se sanira malko da se osposobi za super ligu ama ja mislu tesko

Едини начин да се среди све тој е нов паркет, али да не се лжемо, тој нема да се деси. До крај ма сезону ќе смо у економски или у салу сс подуван паркет. Најсмешно е што паркет нема да кошта много да се смени, ама на никога не му се брка у џеб.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Абе и ви немате душу мајку му. Па идев локални треба да се плати превоз и сендвич за ботови што ке идев по митинзи, пенкалциња, мајце, плакате.

Ќе пренаса ли МТВ утакнице од куп? гледам на сајт у програму немав ништо најавено

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom