Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Не не реално сс состав сга што га имамо немамо шансе за плеј оф, најслаб у заѓни 3 године

Останасмо с килав ростер, изгледа се надав на Караџовскога или Живановиќа да правив чуда. Мијатовиќ без поени у второ полувреме (ваљда не е повреден). Под хитно ни требав 3 играча у прву петорку што би направиле разлику. Сви екипе сменисва по неколко играча што е логична селекција, ми едино испратисмо играча што беше стуб на екипу (никој не пиша за коју разлику отиде у Питешти). Имамо ростер за шесто место у Суперлигу, ништо повише.

Не знам кој ги е циљ на управу сс овј ростер, дали само да се прогура до Суперлигу или што друго. Факт е дек ако сакав да се појачав за Суперлигу ке треба да доведев још квалитетни Македонци, а њин број е мал( Ако металски завод тито) отпушти некога можда тг да доведемо, а и 2-3 странци да се отпуштив и да се доведев поквалитетни од њим, пошто овакој како кажа човек погоре може да га снуемо плеј оф...

Или ќе доведев неколко добри играча за суперлигу или циљ е само пласман. Ќе видимо, штета што не се направи бољи ростер.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Очај, едемо га 20 разлика од Берое, три њини црнца сами играв и не растурав. Да не ни е Мијатовиќ...

Епа 44 скока (20 офанзивни) на Берое спрема 20 наши (3 офанзивни). Тој е наш атлетицизам на дело.

У втору фазу против Соколи и Пеќ, иначе до јутре имамо рок да платимо дугови до МКФ иначе у суботу губимо службено. 2 службени пораза и втора лига, очекују да биде такој :D

Ако не одиграмо још едну ек не избацив ја како што знам...[DOUBLEPOST=1485777208][/DOUBLEPOST]Ако не одиграмо још едну ек не избацив ја како што знам...

Такој е, 2 службени пораза и втора лига. Еве реагирала управа, вика едини проблем га имамо сс лиценце, не сс дугови, спремни биле да платив дугови као. У случај да не избацив сс још 2-3 клуба, не гледам како би се изиграло првенство, а и да се доигра, тај титула нема да биде легитимна. Водив инат сви - и Пеце и МКФ, и клубови. Пробасва да га сменив, он остана. Договор беше да се плати све до 15 Јануари ако не сам грешка, редно е да се испочитуе.

Ако не избацив, све што е градено задњи неколко сезоне пада у воду и идемо на ново, мада ми (па и други клубови сс искључак на 2-3) овуј сезону не се ни трудив, очигледно чекасва промене сс избори ама јебига.

Последно уредено:
Каруц ке га избацив пецета, кд вмро га стави на председничко место, можда ако падне вмро, тг и овј да биде сменет. Изгледа овој води инат затој што му претесва на Трајковскога дек ке га суспендирав и овј побегна...

Гледа ли гу некој утакмицу ичера? Како играмо? Играва ли карпош у најјак састав? Замарава ли се?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom