Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Углавном сви имав бољи тим, али ми имамо тимски дух :D Губимо од Кожув а тепамо Соколи у гости :D Нема лсно да не добие никој дома, али факт е дека треба појачања, а чим сви си ќутив и нема ни шпекулацие, значи тој е тој, управа нема намеру да прави екипу. У суперлигу 2-3 победе да извадимо треба да смо на коња сс овј тим.

Време истече за засилувања, ми не смо финансиски моќни да откупуемо договори, а све што ваља е веќ распродадено. Овај сезона треба што побрзо да се забрави, општо за македонску кошарку збору.

Караџа утакмицу свог живота играја против пАлистер 20 поена за екипу што да кажу тој ни е ке си свиркамо овуј сезону ако улегнемо у Ф4 добро е ако не повеќе среќа следниот пат ке начекамо време и ми да биднемо државан проект ваљда.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Mене не ми е јасно зашто центар Пековиќ игра само по десет минуте?

Очигледна е ситуација сс нас овуј сезону, како беше оној: денот по утрото се познава... тој би га споредија сс потпис на Трајковскога и после пола месец инфо дека е раскинат. Још тга бидна јасно дека некако слабо стоимо сс паре, Курчо прифати да игра за много помалу суму ама кд виде у тек на сезону дека не иде (плус и у љубав се разочара) реши да иде да спечали некоју пару и да проба да си га фати послеѓан воз у кариеру :)

На његово место доведуемо црнца кој реално е анонимац, според мене офанзивно е добар посебно ако има свој дн без проблем може да убаци на било коју екипу у нашу лигу 20-30 поена, али дефанзивно е у најмалу руку кажано дискутабилан, на њега да додадемо Караколев кој има важну улогу у ротацију, а туј е и Пековиќ центар кој игра по 10 минута и у овија 3 играча ќе се види ситуација што е у клуб..

Единствен играч на ниво у овј тим е Мијатовиќ, факт е дека Суперлигу ќе играмо али сс овј моменталан ростер само ќе играмо и тој е све, сга у куп немамо шансе зашто у државу моментално има барем 5 тима сс боље ростер од нас :/

Играчи ако планирав да доведуев за Суперлигу надам се нема да бидев у 5 до 12, зашто не е финта само некога да доведеш иако и тој моментално изгледа како научна фантастика за нас :(

Најголема иронија у све е овој е што тим нема ебан денар, а претседател на ист тј тим за 2 године по кафане изедеја беше 120 000 евра за беше у апс :D

хахахаха како бе... добро сфаќам дека играч сака да игра Аба лигу нормално и сигурно повише паре ама па куде е срам туја и част и на њега и на тија у Карпош...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom