Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Много си гу сака девојку :) Него Никола, ќе доваѓа ли некој или Караџа плеј ќе биде?

На толко незадолство, клубови тражисва сами собрание за да се изгласа недоверба и па си Пеце остана :D Абе живи смешке смо.

Затој е тајно да не се знае киј гласаја да остане а не смеев да гласав против да му ебу све

Наводно у понеделник стиза нов плеј, црнац од Канаду, значи гарант е онј Мик Кабонго што Курчо га мења у нов тим. Днска ми кажасва.

Абе боље некое дете да форсирав, него да форсирав непроверени играчи. Што знам, попрво би му даја шансу на Тодоровиќа...

Tj crnac sto ga menja Kurco bija epten za nigde, ako e stvarno tj ic da ne ga doveduev, bolje neka igrav sga sas toj sto imav pa posle na polusezonu nekoga posaglam da najdev....

Tj crnac sto ga menja Kurco bija epten za nigde, ako e stvarno tj ic da ne ga doveduev, bolje neka igrav sga sas toj sto imav pa posle na polusezonu nekoga posaglam da najdev....
Дај му шансу на дете бе. :D

Иначе Цане е у тежак канал...ако не га закључа Владу ми не можемо да га добиемо Раднички.

Миодраг нема ништо освен тј шут за 3п, одбрана упитна, латерални кретње никакви, нема играч од њега.

Оправи ги Бокица врапци, куде нас уместо онога чуња од раднички баскет ке ни дојдеше како на пијанога шамар

За дн два ни доваѓа нов плеј црнац, мене лично ми има много налик на Парана.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom