- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 4.896
- Поени од реакции
- 4.228
hah abe hotelot turi mu kurot, sudiite masta ni ja izvadija. Na Penov isklucuvacka u prva cetvrtina, a nie so 2 makedonci u ekipa, a praviloto e da mora minimum 1 da bide na teren, pa sokolov morase da igra do kraj, a toj siromaviot vazduh ne moese da zeme, 35 min ne igral od rodjenje
. 2 pati na izeduvanje od aut ni praat 5 sek, a ne se pominati ni 3. Nie praime faul dole, on vika 2 penala
NIvniot centar sekoj napad kmishese kaj nas u reket po 15 sekundi
. Koa razbrav deka putovale 10 saata direktno od Belgrad i ni vodea 16, pa im napraivme preokret i im povedovme so 5 togas i ne e tolku los rezultatot.
More koga ke razmislam odlicen e, sega se nadevam deka decana ke igraat do kraj i ke ispadneme posteno poso nema smisla da se trosime ovde koa jasno e ko den deka prioritet ni e ABA opstanokot.
p.s. Matic 30 razlika izgubi od niv u Sk, jebote - idi ubi se. Iako izgubivme od site, smesni se ekipive kaj nas u grupa. Drug e fokusot kaj nas, prijaveni sme tuka samo za da izbegneme domasno prvenstvo.
Zborot mi e, zaedno so feni i sigal ste favoriti i eden od vas i feni moze da izgura do kraj, ako ne i dvete ekipi. Otkako ke ispadneme, normalno mojata poddrska odi kaj makedonskite ekipi.

More koga ke razmislam odlicen e, sega se nadevam deka decana ke igraat do kraj i ke ispadneme posteno poso nema smisla da se trosime ovde koa jasno e ko den deka prioritet ni e ABA opstanokot.
p.s. Matic 30 razlika izgubi od niv u Sk, jebote - idi ubi se. Iako izgubivme od site, smesni se ekipive kaj nas u grupa. Drug e fokusot kaj nas, prijaveni sme tuka samo za da izbegneme domasno prvenstvo.
Zborot mi e, zaedno so feni i sigal ste favoriti i eden od vas i feni moze da izgura do kraj, ako ne i dvete ekipi. Otkako ke ispadneme, normalno mojata poddrska odi kaj makedonskite ekipi.
Последно уредено: