Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
А у меѓувремену у Партизану

Attachments

• Screenshot_2016-11-19-20-53-27.jpg
    Screenshot_2016-11-19-20-53-27.jpg
    177,9 KB · Прегледи: 54
Да га трејдуемо Мишановиќа за Пековиќа док е време? :D

Abe drugari sto ocekuete vi 2 meseca platu ne su zemale mijatovic siide u dekemvri ovaj sezona propadna poz

Abe drugari sto ocekuete vi 2 meseca platu ne su zemale mijatovic siide u dekemvri ovaj sezona propadna poz
Педерски е такој не викам дека треба без паре да играв ама нека разгледав малце каква беше ситуација ...

Ке се поправи Миле, мене ми е овј симптоматичан друг...

@Nikola :)

Ајде ке те оставимо ти да ги пљукаш,пошто на нас ни даде забрану:)

Не е страшно да се изгуби 40 поена од Работнички у никој случај:D

И да не су земале плату, мора да пружив максимум на сваку утакмицу док су туја. Којзнае каква е работа сс паре, ја се кладу дека Циц ќе најде ако треба. Изгубиле смо два спонзора а Циц неможе да најде нови? Абе ајде.

http://sportmedia.mk/kosharka/bibl-liga/kostoski-na-prinuden-odmor-vo-slednite-dve-nedeli

Лоши вести, замена знаемо гу која е, има да почнемо 0-3.[DOUBLEPOST=1479662788][/DOUBLEPOST]Факт е дека сваку сезону гу почињамо сс засилувања од сумњив квалитет, а колко што смо запознаени Младен е нели скаут. Чим е такој, што не лети ако ги е он одбраја? Пошто трењери се мењав кд нема резултати, ако он ги бира (а сигурно ги е бираја и тој тија што немасва везе) ај да направимо реконструкцију док е време? Или партиски све, а никола? Да не критикуемо?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom