Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
:| :| :| :| :| : |
Која бламажа погрешна тема хахахахахахахахахахахаха
Какво бламаге[DOUBLEPOST=1477752648][/DOUBLEPOST]
Дечко с'с број 6 е туј само да попуни квоту за тренинг.

Радуе напредак на центра, какво такво капирање има.

Инале Марче и Зетов договарав се колко минута да е пауза на полувреме и викав 5 или 10, Марче му вика на Деју на Иљу брат „Стави 8 нека бидев“:pos::pos::pos:.

Пред да почне второ полувреме, истечесва 8 минута, а Струмица топрв тг улегна у салу и да шутнев још некоју, на тој наш капитен се напизде и му вика на судију „Ајде бе да почнуваме што каснат овие“, а судија му одговара „Да не се брзаш негде за вечер“? :pos::pos::pos::pos::pos: Аце се смее и вика не.

У тек на 2/4, улазав деца Мишо и Ѓорѓи и Марче се врти накуде клупу и гледа га Караколевога и му вика, ејјј абе те заборавив станувај ајде :pos::pos::pos::pos:

Радуе одбрана, с'г не знам овија колко су мерило за добру одбрану, али имасмо неколко одлични дефанзивни ротацие, тај акција не разбра како се вика, ама мислу Моушн страна им се викаше играсва гу најчесто за Живановиќа и скоро увек пројде,

Караџовски е у тежак канал, ичера сви шутеви му завршисва на 1 обруч, мора да га вадимо од канал.

Радуе партија на Пековиќа, почнуе да ги разбира акцие и види се дека се труди дечко, имаше монструозно куцање на втор обруч, ама пред тој кораци бесва и као радуе се, а Марче се врти накуде клупи и покажуе им -
_40535697_refsignals_trav_violation1.jpg
а сви се ваљав :D

Чекамо Кожув на 8-ми Ноември. Спавате ли мирно Игоре Штакеру и Врбицо Стефанову? :icon_mrgr:
Фала на репортажу

Последно уредено:
Овј Кнежевиќ не знае куде тера,едино Пери и тј Вркиќ ми делуев добри за Аба лигу.
Мани што везе немав па и нема 100човека у салу како се претстављамо ми у регион и МЗТ исти курац ќе мислив овија људи тамо не знаев што е кошарка , рагби гледамо и хокеј ми[DOUBLEPOST=1477962110][/DOUBLEPOST]Матиќ вика пази га Оливера на улаз не иде на шут као не знае и одма после тајм аут дечко ги дава тројку преко човека:D:D:D

Последно уредено:
Овј Кнежевиќ не знае куде тера,едино Пери и тј Вркиќ ми делуев добри за Аба лигу.
Мани што везе немав па и нема 100човека у салу како се претстављамо ми у регион и МЗТ исти курац ќе мислив овија људи тамо не знаев што е кошарка , рагби гледамо и хокеј ми[DOUBLEPOST=1477962110][/DOUBLEPOST]Матиќ вика пази га Оливера на улаз не иде на шут као не знае и одма после тајм аут дечко ги дава тројку преко човека:D:D:D
хахахаха исто га и ја примети на тајм аут нешто објаснува ги, следеќа акција одма тројка на Оливера :D

не знам дали после примети кд Лабовиќ даде некоју тројку и давав га малце у кадар Матиќа куде се дере Драганеее, Драганеее :D

Редимо победе против Струмицу, а кд ќе почне сезона тамо ќе е егал :D

Знае ли некој што се дешава и зашто на резултати покажуе дека днска у 5 почнуе лига ?!?!?!?
6bfad23efdff46dda36f40e3bfa8c584.png

Грешка некоја е сигурно. У вторник изгледа ќе има собрание па да видимо што ќе се дешава. Охрид најави искачање од лигу и распад на клуб ако нема кошарка до 15 Ноември, очекују исто да поступив и други клубови кои плаќав играчи само за тренинг. Узбудљива сезона :D

Знае ли некој што се дешава и зашто на резултати покажуе дека днска у 5 почнуе лига ?!?!?!?
6bfad23efdff46dda36f40e3bfa8c584.png
Веќ 2-3 недеље ги стављав утакмице на резулати.цом, и после искочи дека су одложени

Мајку у пичку да ги ебу и на федерацију и на клубови!

Јутре очекују доста добру посетеност, зажелесмо се за кошарку... За карте како што?

Мајку у пичку да ги ебу и на федерацију и на клубови!

Јутре очекују доста добру посетеност, зажелесмо се за кошарку... За карте како што?
Не се нервирај... јаку па кошарку пропушташ :pos:

Момци карте куде ?
P.S На кога не му се чека има у Јоцо Турс на Октомвриску подоле од Градску пекару

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom