Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Работнички прави јаку екипу...стигна још едн црњо, што ли ќе доведев још до суперлигу, фина екипица...

Илиевски/Мираковски
Вигинс/Врање
Диме Тасовски/Ефремовски
Станко/Маслинко
Мишановиќ/Павловски

Уопште не е наивна екипа...
Ау .. од позади неочекувано излетесва колко е само чук онј плеј што играше што се врати у МЗТ да мавта сс пешкир .. па ни тој не може да прави сс оглед на тој како игра МЗТ ... да си останеше у Работнички ке добиваше какву такву минутажу ке ги ротираше Илиевскога и Мираковскога плус знање од њима што ке га собереше ... тмн .. иначе овој значи дека ке мора да се појачуемо у фебруари обавезно иначе црно ни се пишуе :D

Јутре у 18:00 у нашу арену пријателска с'с Струмицу.

Па фала богу, до следеќи меч ќе забравив кошарку да играв, ебате бојкот и распоред у БИБЛ.

Па фала богу, до следеќи меч ќе забравив кошарку да играв, ебате бојкот и распоред у БИБЛ.
БИБЛ много подобро ќе изгледаше да биде сличан формат како АБА лигу, ќе гледасмо доста повише утакнице сс солидни екипе :)

Да ти ебам играва глупа од како почнав да играм никад не бев прво место у лигава распродадов неколку играчи немам местено тактики, се немам логирано од последен продаден играч и имам 2/2 победи прв на табела и ЏЕКО ДАВА ГОЛ :tapp::tapp::tapp:

Да ти ебам играва глупа од како почнав да играм никад не бев прво место у лигава распродадов неколку играчи немам местено тактики, се немам логирано од последен продаден играч и имам 2/2 победи прв на табела и ЏЕКО ДАВА ГОЛ :tapp::tapp::tapp:
Ваттттт :D
Дај кажујте како што се игра откажава ми другари не ми се идеше сам...

Набивање, 51-22 на полувреме за нас.

Овија су боси прв кош га дадесва у 7 минуту у 1/4...шансу добивав млади док Курчо и Цане одмарав играсва само по 8 минута.

Знае ли некој како се вика дечко сс број 6 што е на пробу? Много делуе смешно :D

И мене ми беше смешан, не знам дали е на пробу или некој омладинац :) Учука 5-6 поена како и да е. Иначе меч ок, слаба Струмица много. Акцие се играсва често, центар солидан али треба још кондицију да набие, други супер, Цане Живановиќ е steal каквога играча смо добиле. Мислу дека састав е појак отколко што мислимо, али тој треба да га покажев здравје натамо против солидни екипе. Сс пар добри појачања смо супер.

Игра одлична, пар добри акцие, центар покажуе знаци дека може да биде добро засилување, у струмицу 1 озбиљан играч и тој е све, па ќе завршив претпослеѓни...

Шалу се не сам бија да гледам, али реално струмица не е ни е мерило... За лигу изгледа паднаја договор?

Дечко с'с број 6 е туј само да попуни квоту за тренинг.

Радуе напредак на центра, какво такво капирање има.

Инале Марче и Зетов договарав се колко минута да е пауза на полувреме и викав 5 или 10, Марче му вика на Деју на Иљу брат „Стави 8 нека бидев“:pos::pos::pos:.

Пред да почне второ полувреме, истечесва 8 минута, а Струмица топрв тг улегна у салу и да шутнев још некоју, на тој наш капитен се напизде и му вика на судију „Ајде бе да почнуваме што каснат овие“, а судија му одговара „Да не се брзаш негде за вечер“? :pos::pos::pos::pos::pos: Аце се смее и вика не.

У тек на 2/4, улазав деца Мишо и Ѓорѓи и Марче се врти накуде клупу и гледа га Караколевога и му вика, ејјј абе те заборавив станувај ајде :pos::pos::pos::pos:

Радуе одбрана, с'г не знам овија колко су мерило за добру одбрану, али имасмо неколко одлични дефанзивни ротацие, тај акција не разбра како се вика, ама мислу Моушн страна им се викаше играсва гу најчесто за Живановиќа и скоро увек пројде,

Караџовски е у тежак канал, ичера сви шутеви му завршисва на 1 обруч, мора да га вадимо од канал.

Радуе партија на Пековиќа, почнуе да ги разбира акцие и види се дека се труди дечко, имаше монструозно куцање на втор обруч, ама пред тој кораци бесва и као радуе се, а Марче се врти накуде клупи и покажуе им -
_40535697_refsignals_trav_violation1.jpg
а сви се ваљав :D

Чекамо Кожув на 8-ми Ноември. Спавате ли мирно Игоре Штакеру и Врбицо Стефанову? :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom