Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ништо, бар Бубета нек ни га дадев и такој дечко скапуе на клупу

Па да, ќе извади повише минуте куде нас а и против послаби ќе ги одмара првотимци. Ок решење би бија, иако не е сјајан.

Ја да зимам 2000 евра и га ладу кур по целу годину, шетам га цел Јадран, знаете ли кд би дошја у Куманово, никад :D БуБе

Искрено мислу дека ќе биде и за нас и за њега добро да дојде ќе имамо два млади центри :D

Bube neka si sedi tamo, amo tomasa moze da ga prativ navamo, garantiram deka gu zimamo titulu sas njega...

Мислу дека Куманово е одлично место за његов напредак, ама како што вика @ColdSky и ја да зимам 2000 ке имам курцобољу да се замарам да играм БИБЛ и Македонску лигу

Како прво немамо паре за Томаса, а како второ уз кур ни е тупокурач на топку!

Што слушна муабети дека е могуќе да нема организирано навивање од Кумани?[DOUBLEPOST=1476050136][/DOUBLEPOST]Стефан Настиќ би бија идеално појачање за Куманово!

Последно уредено:
Од озбиљнога талента до грејача на клупу на штимца...треба му едн клуб како Куманово да се врати у живот, не ти е лоша идеја :)

МЗТ почна сс мењање на трењери, ќе сменив још еднога минимум пред сезону да гу заврши Јончевски :D

Куде се фрљав државни паре еј... абе пола од тија да ни ги дадесва нас немаше оваква брука да смо

Изгледа не су џабе ичера биле у Револушн Томас и Мејси чим добиле откази :P

Мејси сга у Соколи место онога шутера што га шутнасва :D Toмас нека иде подалеко од Македонију :angel:

Ми склописмо некој солидан тим, ама кд би удариле 2 топ појачања пред супер лигу би биле фул!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom