Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе терамо без центра јаки смо онакој нема смисла за конкуренцију

Прашање на дн е кд ке потпише нов центар.

Еве малко аcоцијација:

produzni-kabel0306.jpg

нема ни Ц од центра, али данска ме изненадисва позитивно, Мијатовиќ ни е стварно големо засилување, Мачки добар, капитен резервиран, Цане одлична рола не форсира, знае да направи улаз, солидан шут и највише ми се свиѓа тој што игра одбрану, Пековиќ добар ама од њега знаемо што можемо да очекуемо :)

Миодраг сс добру ролу данска, 2 тројке, едн ебачки улаз имаше сломи га пола тим на Фени и асистенција за Мијатовиќ беше ака Милош Теодосиќ, гледа се дека се труди и дека работи на себе :)

Не е талентиран,али јак е као бик,покажа му пар пута зуби на Цирбеcа.

Тешко,ако не дојде центар,ке га кориcтив њега,зашто много лко може у проблем cаc личне да улегнев Наркоман и Мајcтор.

Не е талентиран,али јак е као бик,покажа му пар пута зуби на Цирбеcа.

Тешко,ако не дојде центар,ке га кориcтив њега,зашто много лко може у проблем cаc личне да улегнев Наркоман и Мајcтор.

Владимир Драгиќевиќ можда ке дојде дечки ;)

Иначе преко инсајдери дозна дека днс требаја да дојде центар, а колко е тачно не сам сигуран :D

Владимир Драгиќевиќ можда ке дојде дечки ;)

Иначе преко инсајдери дозна дека днс требаја да дојде центар, а колко е тачно не сам сигуран :D
Нема шансе да дојде Драгичевиќ, не игра он под 200к, плафон у партизан овуј годину 180к и тој на Новицу убицу, друг тешко да иде преко тој...мада ако му захвалив на премиера још едн пут преко соопштение, нема да ме чуди да улети некоја пара у клуб :D

Голем Гробар,али ипак не верују дека ти е тачна информација или е можда cамо твоја жеља,а богами и моја дугогодишња.
Фали добар cкакач типа Гиcт и Терико умеcто Френка.

Голем Гробар,али ипак не верују дека ти е тачна информација или е можда cамо твоја жеља,а богами и моја дугогодишња.
Фали добар cкакач типа Гиcт и Терико умеcто Френка.
Џикич си го знае Робинсон од претходно, нема шанси да лета волку рано. А прочитав дека бил најдобар играч во Финска и во втора лига во Грција. Ми изгледа како да се разбира, само е страшно тромав.

Значи Џиле си кажа дек ке га чека, пошто од тешку повреду искача, а и кажа дека цена му е преполовена

@ColdSky @Captain Clutch Дошија би да игра од љубав како Маки, Сале, Тепа, Убица

П. С. Колко ми веруете, ако ви кажу дек мтс и нис не су дале паре од март, т. е. како почна добар низ у АБА лигу?

Сга ќе ви отвору Фан клуб Партизан да не лутате по туѓи форуми, преко чичинога...

Куде е тј центар???

Само што сакаше да кажу замарате и ако продужите ќе си едете бан од овј фан клуб

Сга ќе ви отвору Фан клуб Партизан да не лутате по туѓи форуми, преко чичинога...

Куде е тј центар???
Убрзо, убрзо идев позитивни информацие, најкасно до јутре сабајле :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom