Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Тој е тој изгледа сс центри, едн ако се донесе а не е Кабел ја сам задовољан :D

Епа ајде пошто е веќ официјално, Радосав Пековиќ е наш нов играч, 22 године, 215 cm, бивш мегаталент у Србију ;)

Нов Урош Луковиќ! :D Висок играч, топ, надам се дека знае малце повише од бесење по обручи :)

Е момци стварно дај за Партизана коментирајте си у другу тему ништо против вас ама меша се муабет, тема е за ККК

Овј Пековиќ II е све само нов Урош не, класичан снагатор, најверојатно е земен да врши туј прљаве работе на терен, блокови, градење на рекет, куцање на зицери, како гледам доста добар е на пик игру, док поентерски очигледно не е много расположен 7 поена и 2,5 скока али како спомна погоре надам се дека е доведен за споредни работе и дека добро ќе си ги заврши, има у овј тим кој да дава поени Костоски, Пековиќ, Мијатовиќ, па и Јаневски

Ја нејќу да коментирам док не га виду у живо ама ако е добар у скок и собира скокови назад и напред ондак мислу дека е тој што ни треба пошто немасмо таквога ќе не ебесва сви у скок игру

Зезаше се за новога Уроша :D Да си врши работу у одбрану, да закуца некоју и да собира скокови одличан ќе биде.

Да дава 4поена у просек и да фаќа 8 скока по утакмицу, ја сам задовољан. Напад има кој да игра, нека игра одбрану он и нека фаќа скокови и сви задовољни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom