Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Капетане дали би ни га даја Партизан Копривицу да га разиграмо малце?Прашање на дн е кд ке потпише нов центар.
Еве малко аcоцијација:
![]()
Не е талентиран,али јак е као бик,покажа му пар пута зуби на Цирбеcа.
Тешко,ако не дојде центар,ке га кориcтив њега,зашто много лко може у проблем cаc личне да улегнев Наркоман и Мајcтор.
Нема шансе да дојде Драгичевиќ, не игра он под 200к, плафон у партизан овуј годину 180к и тој на Новицу убицу, друг тешко да иде преко тој...мада ако му захвалив на премиера још едн пут преко соопштение, нема да ме чуди да улети некоја пара у клубВладимир Драгиќевиќ можда ке дојде дечки
Иначе преко инсајдери дозна дека днс требаја да дојде центар, а колко е тачно не сам сигуран![]()
Џикич си го знае Робинсон од претходно, нема шанси да лета волку рано. А прочитав дека бил најдобар играч во Финска и во втора лига во Грција. Ми изгледа како да се разбира, само е страшно тромав.Голем Гробар,али ипак не верују дека ти е тачна информација или е можда cамо твоја жеља,а богами и моја дугогодишња.
Фали добар cкакач типа Гиcт и Терико умеcто Френка.
Убрзо, убрзо идев позитивни информацие, најкасно до јутре сабајлеСга ќе ви отвору Фан клуб Партизан да не лутате по туѓи форуми, преко чичинога...
Куде е тј центар???