Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Џабе се све договара ако не дојде никој, кои и да су треба ни ги за да можемо да се држимо. Кд би имало новости?У наредни 3 4 дна трева 95 % да се потпишев тија 2 играча а ако не бидне ни до тг мислу дека нема ни да тражимо више. Али како ми кажасва можно е и до јутре да има нов играч. Иначе и двоица су странци.Ја тамн изгуби наду и викам до крај на Јануари ќе се доформира тим, ти па потпалуеш огањ тујаЏабе се све договара ако не дојде никој, кои и да су треба ни ги за да можемо да се држимо. Кд би имало новости?
У наредни 3 4 дна трева 95 % да се потпишев тија 2 играча а ако не бидне ни до тг мислу дека нема ни да тражимо више. Али како ми кажасва можно е и до јутре да има нов играч. Иначе и двоица су странци.
 350 играча ни избегасва, разбирам лимитиран буџет али лимитиран им беше и на Кожув и на Работнички па направисва тим. Онј србин Живковиќ ли беше потпиша ли се?српска музика странска ли е?Срби за странци ли се рачунав или само црнци са странци?![]()