Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Братка ми лани не направисмо ништо овуј годину нема шансе прејаки су можемо да одиграмо најдобро што можемо они просечно и па ќе не тепав ...

Братка ми лани не направисмо ништо овуј годину нема шансе прејаки су можемо да одиграмо најдобро што можемо они просечно и па ќе не тепав ...

Не викам не, али нека почне првенство прво. А да, и Фени е очај.

Дујковиќ со вашите кошаркари дојде на утакмица,после кога овие отидоа у соблекувална овој седеше со тој еден низок ќелав малце,го имам видено на клупата има седено претходните сезони :D Капетане,се крчка нешто илии.. :D

Каква е бе овај снимка на собраниски?! Камо пренос?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Абе еј све да им јебем ако нема пренос! Еднпут овакој направисва, сга па ли на Куманово?! СВЕ ДА ВИ СЕ ИЗНАЕБУ!

ЗАТОЈ ШТО СНИМКА ОД ШТО НЕКАД НЕКОИ НЕПИСМЕЊАЦИ ЗБОРИЛЕ У СОБРАНИЕ Е ПОВАЖНО ОД СУПЕР КУП НА МАКЕДОНИЈУ ... МТВ ЛОПОВИ ..

Дајте бе инфо некое од терен некој ако е тамо? АБЕ ЗГРАДА НА ГЛАВУ ДА ВИ ПАДНЕ МТВ СВЕ ДА ВИ ЕБУ КОПУЦИ!

све што си га имав да ги га ебу за к.. да ни се фатив никад да не дојдев да вршив пренос од нашу салу

Ау тј Ѓорѓевиќ -1 ефикасност на крај од 2/4 ... ајде батко иди си дома одма .. сам си иди да не те мавамо :D Миодраг има 1:46 минутажу тој ми се свиѓа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom