Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
tumblr_inline_obb1zxLB6p1sjh0qi_500.gif
Нека намести Стевчо некоја утакмица у Аба и нека испере уште некој денар преку клубот, го чекаат долги затворски години набрзо.

https://www.instagram.com/p/BJamjAVAHnu/?taken-by=gjuroskisto

Последно уредено:
Boli a? Znam deka ve boli mnogu

Vidi, sum vi rekol deka ste seljaci i nemate faca za ABA. Recimo, Cic ima faca - da, ama na orangutan. Ne znae da zbori, sedi na skali da go mava promaja, kao klosar, pie, pere pari praku klub i ABA ke gleda na televizor. ISto kao i vie.

Sea mozete site kolektivno u toa salata sose cic da si cuvate kokoski.

Vidi, sum vi rekol deka ste seljaci i nemate faca za ABA. Recimo, Cic ima faca - da, ama na orangutan. Ne znae da zbori, sedi na skali da go mava promaja, kao klosar, pie, pere pari praku klub i ABA ke gleda na televizor. ISto kao i vie.

Дај ми бројче за кд ќе ве сместив у затвор с'с Стевчу, да ви донесу вазелин, ќе ви треба ;)

А и да, ничија није горела до зоре ;)

Овој наводно градење на македонски тим ми се свиѓа, још некој странац и спремни смо али за титулу тешко, мзт има страшан тим бар на хартију. Ќе видимо.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Овај управа не е тачна.. толко... зашто га испуштива бокита ако су планирале да донасав играчи

Ах Бокицо Бокицо, сс њега у састав много појако ке беше ... :(
Овакој кд ке гу гледамо репрезентацију слободно ке може да си поемо за Куманово исто ти се фаќа хахахахаха.
А за Врапци .. ке ги видимо како ке пројдев сс њину политику анти гостински навивачи кд ке ви дојдев Делие и Гробари ... да средимо преко кумановски врске у овија групе да га фатив Стефчу за врат малце затој што на нас не ни се дава таква шанса.

Не се секирајте за Бокита, на поласезону ќе се врати кд ќе га намавав од тамо....

Абе ви заебавате ли се??? Имамо 120.000 евра буџет за следеќу сезону, Боки потпиша на 55.000 евра, а треба ли да се донесев још 11 играча и трењер и плус на остали запослени у клуб? Па тј Србиновски има 20.000 евра плату годишну само. Курчо ке игра за 30.000 евра ако потпише. Не можесмо Бокита да га истрпимо сс 55 сома.

Полка, до полусезону има време и ќе се најдев паре сигурно, нема да улегнемо у Суперлигу без појачања сигурно. И мене не би ме чудило Бокица да се врати пред крај на преодан рок.

хаха кој сељак си значи не знаеш што да кажеш па браниш се сс напади :D
Ако некој клуб се распадне и престане да постои ви сте прв кандидат :D
А кд си толко јак дај контак дојди у Куманово искурчи се или још боље ми ќе дојдемо на утакмицу у аба :D

Нели га научисте бе? Не се секирајте, нема подржикоњски да улага без резултати ;) КК Бест се распада, забравсимо ли на Хериса? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom