Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Брчков лсно ке се адаптира у наш град и тим,има веќ поприлично поштене кумановке у фб пријатели:D

Како чита спреман ќе е до почетак на нову сезону, Брчков е одлично решење за позицију 3/4 у тим плус тој домашан играч и не га интересира превише шут од дистанцу :)

Иначе и тренер остануе за наредну сезону, али како што пиша погоре прво да се формира буџет на тим, а има и најаве дека ќе има још едн спонзор за нову сезону :)
Ипак на крај нема да бидне распад систем ?

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

До пред некој дн пропаст, сга викате ќе не биде а :D Брчков - никад не сам га сакаја, ама повише работу ќе врши и од Мачкита а и нема да силуе како Бокицу. ДОбар костур на тим е тој, Костоски-Трајковски-Брчков, замена Караџа и Караколев, може фино да се надгради под услов трењер да остане. Може да се проба Бојан Крстевски да се доведе, Марковски ни отиде, ќе се допунуе сс странци. Мандиќ га коначно нема :D Ех да не отиде у Будуќност да га вратесва Врањеша... ја би га и Аврамовиќа вратија.

До пред некој дн пропаст, сга викате ќе не биде а :D Брчков - никад не сам га сакаја, ама повише работу ќе врши и од Мачкита а и нема да силуе како Бокицу. ДОбар костур на тим е тој, Костоски-Трајковски-Брчков, замена Караџа и Караколев, може фино да се надгради под услов трењер да остане. Може да се проба Бојан Крстевски да се доведе, Марковски ни отиде, ќе се допунуе сс странци. Мандиќ га коначно нема :D Ех да не отиде у Будуќност да га вратесва Врањеша... ја би га и Аврамовиќа вратија.
Марјан Јаневски остануе у тим ;)

Плус кумановац, ако не му пратив понуду не су људи :D Мачку куде Рацу ќе игра у прву петорку - ЕВРОПО плаши се!

Мачки ке игра у репку у наду дека ке се продаде хахахаха

Од понеделник се очекуев први потпишувања на договори сс тренера, Бокита, Курчу, Караколев, Караџа и Мачки.... а после тој ќе се направи селекција на 4 странски играча :)

Од понеделник се очекуев први потпишувања на договори сс тренера, Бокита, Курчу, Караколев, Караџа и Мачки.... а после тој ќе се направи селекција на 4 странски играча :)
Абе тој пола репрезентација :)

Прочита у спорт дека Марко Симоновски треба да биде прво појачање за мзт.
Ваљда има само усмен договор кој и не значи ништо, ке фрљимо пару ако за промену на мислење ххх

Прочита у спорт дека Марко Симоновски треба да биде прво појачање за мзт.
Ваљда има само усмен договор кој и не значи ништо, ке фрљимо пару ако за промену на мислење ххх

Марко е нов играч на МЗТ ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom