Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Абе уз кур ни е Мијатовиќ да га пцују што цело време ќе дреме на линију за 3 поена. Дајте нешто ново до кур све едно исти.

Sent from my SM-G357FZ using Tapatalk
Не заебавај Мијатович е играч што брка голема работа,без разлика што не го сакате,одлично би се уклопил у Куманово!

Не заебавај Мијатович е играч што брка голема работа,без разлика што не го сакате,одлично би се уклопил у Куманово!
Tој си у право .. за разлику од прв пут кд дојде у МЗТ сг е подобар ама па што знам .. 50-50 сам чекам да виду Србиновски што ке склопи за наредну сезону имам голему наду у њега дека ке најде добри играчи и ке састави добар тим при тој .. МАДИЌ КЕ ИДЕ АУТ кој сака нека ме пљука .. МАНДИЌ АУТ .. па човек освен тија 4 тројке у 4/4 против соколи и још едну утакмицу сс 15-16 поена против њима ништо не изигра у серију преко њега примисмо миљон поена додади му и карактер .. и ајдее шут карта или патике на закачаљку. Дали знае некој што е сс Андрејевиќа нели се повреди ја би га тога оставија за замену и едн добар центар на пример Казарновски .. сс њима 2ца на 5ку лаганезе у рекет .. Бјелиќ за ротацију и још една четворка и тмн смо .. а може и Шонета да га остави да ги одмара овија други тмн е Шоне ..

Cekaj da vidimo rano e jos za igraci, kojznae sto ce bide. I ja bi sakaja kurco simonovski i trajkovski da ostanev, naravno Mandic pod obavezno da si ide. Ne znam koga bi mogale od makedonski igraci jos da donesemo, treba jos najmalko dvoica, stranci neka bidev 2-3 amo da bidev saglam jos od pocetak a ne da gi menjamo na mesec dna.
Dobro e coach sto ostanue, dobar e ne e los.
Mada ne bi me iznenadilo i bez onija troica da ostanemo...

И ја сам ЗА да си иде Српски син. Големи су шансе да останемо без Курчу и Бојана...

Работнички сериозно заинтересиран за Курчу још од пред некое време, а има изгледа има и некои понуде од странство (Романија). За разлику од њега Трајковски има жељу да игра у странство и прво ќе проба да најде агажман на страну :)

Не знам, ја нема да иду следеќу сезону на утакнице ако остане Мандиќ, више не е могуќ за гледање и само прави некои срања и ако му дадев још едну шансу убеден сам дека ќе има па некои срања! Исто важи и за Јаневски, дечко е за тим од ранг на Струмицу...

Бјелиќ солидан играч за у ротацију за наши услови можда и идеалан, ама сумњив ми е ептен га фатисва овија повреде една по другу, а слажам се дека и Андрејевиќ е добра опција да се задржи, нормално ако биде оправен за следеќу сезону :)

Највише ме плаши да не му текне на Марчета да тражи да му се доведев играчи како што беше онј Божовиќ у Кожув, на такви старомодни центри пројде ги време...

Тешко курчо да иде у Работнички, после туј епизоду у Мзт беше много разочаран и беше кажаја дека Куманово или странство...има понуде од Грчки прволигаши :D

Бојан не му е до паре има мало дете и има шансе да остане ако му дадемо па 6 сома месечно и наредну сезону...

Тешко курчо да иде у Работнички, после туј епизоду у Мзт беше много разочаран и беше кажаја дека Куманово или странство...има понуде од Грчки прволигаши :D

Бојан не му е до паре има мало дете и има шансе да остане ако му дадемо па 6 сома месечно и наредну сезону...
Woooo .. 6 сома малце за наши услови за целу сезону е дискутабилно

Бокица, Курчо и Симоновски мора да се задржив, срамота ако дозволимо у Раднички да идев. Странство освен ако не им се обеќа минутажа не верују дека ке прифатив а им понудимо добри паре. Шоне може бекап центар да биде, исто и Бијелиќ. Мандиќ аут, скоро сам сигуран дека ќе се појде по Брчковога, мада не га сакам. Плеј, едн јак бек што ќе буши унутра, тројка замена една, може и Казарновски место Бјелиќа. Рано е за прогнозе, очекују крај на Јуни да почнев да мрдав ствари. Тајрон Хериса га забрављамо сви :)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Шоне бекап центар за 3000? Да не се дрогирамо, што е много много е ;)

Тј циганин Тај Херис најбољи стрелац беше ама у екипу која немаше едну ебану победу у целу годину, мене лично ми се свиѓав играчи кои имав муда и идев на улази и вадив доста слободни, ама дискутабилно е колко би се он снашја у средину куде не би имаја слободу у игру и не би бија прва опција :)

Треба со црња едн дали на плеј а може и некое говедо под кош

Sent from my SM-G357FZ using Tapatalk

6:15-13:30

@Middle Distance Runner Другар што опијати сте му дале на Синиша? „Игро сам у другој хали по големини у Македонији“, а нема врска што на натпреварите имало по 100 луѓе со се редарите и фамилиите на играчите :D

Чим вика јас можеби нема да сум тука тој е тој. Ќе треба нов плеј, уствари 2 :D

Уффффф Дача Мијатовић влажан сан,центар што на свакога може да му ебе нану сас шут ван 6,75:zver:

Све да се намава сем Бокицу и Симону,може и Курчо али таква недисциплина више не може да се толерира.

Казар,Мијатовић,Крстевски,за бекови несам паметан кој може да не појача.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom