Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ако Турците го правеле тоа, не значи дека е правилно. Племе невидено, а шкон, а Турчин, исти курац се. Кај сте виделе вакви работи во другите држави?
Само на Балканот уште има вакви работи како плукање по играчи, фрлање со предмети во терен итн.
Ако те дупи судија, треба да реагира клубот. Повлечи се од натпреварот, кој ја ебе федерацијата, стварно мислите дека федерацијата ќе избрка од лига клуб со толку навивачи?
Има начини како да се изврши притисок, ама тоа дефинитивно не е со постојано фрлање по играчите.
По играчи не треба да се фрла, освен ако не испровоцира некој од нив, затоа што секогаш најоштетена ќе биде твојата екипа. Претеравте со фрлање предмети на терен, нормално е дека ќе се празни салата, што има врска ако никој не бил погоден. Личи ли едно финале да биде одиграно на таков начин? Пцуј ги колку сакаш противниците, свири им, навредувај ги, ама не ги гаѓај со предмети ебате, а уште погнасно е да ги плукаш, тоа само сељаци го прават.
Не дека не сум фрлил (и погодил :D) до сега по противнички играч, па и по судии, во моменти на нервоза и пристрасно судење, ама после тоа бар сум бил свесен за грешката и не сум се правел наудрен зошто реагирал делегат/полиција итн.

Не викаме дека е правилно...него не се празнеше салата иако повеќе имаа алиби за празнење Турциве него нашиве. Бегаа од кеси со семки и сончоглед играчите на Мзт, а комесарот во Турција наполни 2 шаки со метални лири и уште плус имаше на теренот:icon_mrgr:

Закључак не е убаво да се фрља све и свашта и пљука а имаше много такви до мене ама у туј нервозу на онога Марка да сам могаја бокс би му ударија.
Што вика мој комшија постар човек не направисмо добро да имасмо некои стапови па сс њима да ударамо па да има зашто да се празни сала

Sent from my SM-G357FZ using Tapatalk

Жељко е курчина и пичка циганска,нека иде за Лазиќа 1 милион да даде!

Најголем тренер знае се кој е Дудица Ивковиќ,затим Дуле и Џиле:bravobe:

Па добро е бе, ја мислеше 10000 е казна и едно 5 без публику :D

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Многу комплекси има богами,посебно од кога ги растрти 66-113 кога беше у Фени,од тогаш му е.. :)

Па после тоа има 3% успешност против МЗТ. Добро уствари, битно му дал тогаш 30 коша на полуаматерскиот тим на МЗТ...каков успех...

Пазите само како први две дома следеќу сезону ќе су против МЗТ и Работнички :)

Има ли некој од моменталан ростер договор и за следеќу сезону?

задржете ги Костовски,Симоновски и Трајковски, плус земете ги пошто ќе си одат Мијатович од МЗТ,Казарновски од Соколи, и имате супер тим !

задржете ги Костовски,Симоновски и Трајковски, плус земете ги пошто ќе си одат Мијатович од МЗТ,Казарновски од Соколи, и имате супер тим !
Мијатовиќ тешко дека ќе игра у Куманово а Казарновски може нема да се буну за њега добар, скочан и плус може да шутне не е ограничен само на игру у рекет

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Не сакам погрешно да ме сфатите, али би сакал да му дадете шут карта на Мандиќ.Повеќе дига тензии и прави инциденти, отколку што е некоја помош за КК Куманово.
И гледам никој не спомнал па еве јас, нека е среќен 70 роденден на КК Куманово, и што поскоро титулата да дојде кај вас, како што беше и кај нас.Да осетите што значи титула.

Абе уз кур ни е Мијатовиќ да га пцују што цело време ќе дреме на линију за 3 поена. Дајте нешто ново до кур све едно исти.

Sent from my SM-G357FZ using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom