Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
нема, од официјалан профил на кумани има сг нешто објавено дека се иде јутре па :icon_lol:[DOUBLEPOST=1464010147][/DOUBLEPOST]нема има само од официјалан профил на кумани напишано дека јутре се иде, у 16-00 пред салу...
ИДЕМО БРЕ НЕМА ОТКАЖУВАЊЕ
АВАНТИ ККК:misticen:

Последно уредено:
http://ekipa.mk/pochnaa-otkazite-ratsa-ke-nosi-detsa-vo-kina/

Много ѕвезде матер му јебем, преко кур ми е више од вакви ликови! За државан дрес да си уморан, да му ебу Гасола среќа целу кариеру е резерва у НБА па увек е слободан за репрезентацију ;)

http://ekipa.mk/pochnaa-otkazite-ratsa-ke-nosi-detsa-vo-kina/

Много ѕвезде матер му јебем, преко кур ми е више од вакви ликови! За државан дрес да си уморан, да му ебу Гасола среќа целу кариеру е резерва у НБА па увек е слободан за репрезентацију ;)
Не су у прашање ѕвезде туј, овој е мини бојкот од страну на играчи за целу ситуацију у федерацију според мене ... кога имасмо па кога донесесва за тренера, сви заебанцие сс Зарета и Докузовскога човек не однесе на 4то .. доваѓа Заре и мрчи нешто .. нека га ставив Докузовскога да видиш дали нема да се јави никој за да игра и Антиќ ке се врати и Самарџиски ке заигра сви до едн ..
П.С http://ekipa.mk/kumanovo-pokraj-porazot-ke-plati-i-24-000-denari-kazna/

Он ли е овој бе хахахха

Sent from my SM-G357FZ using Tapatalk

Не су у прашање ѕвезде туј, овој е мини бојкот од страну на играчи за целу ситуацију у федерацију според мене ... кога имасмо па кога донесесва за тренера, сви заебанцие сс Зарета и Докузовскога човек не однесе на 4то .. доваѓа Заре и мрчи нешто .. нека га ставив Докузовскога да видиш дали нема да се јави никој за да игра и Антиќ ке се врати и Самарџиски ке заигра сви до едн ..
П.С http://ekipa.mk/kumanovo-pokraj-porazot-ke-plati-i-24-000-denari-kazna/
Антиќ не игра за репрезентацију ради претседатела, имав си некои нерасчистени работе од порано :) Самарџиски ѕвезда и сви остали, не знам можда дека не сам у туј ситуацију ама ја никад не би одбија позив да ги брану бое на државу, и што е најлошо они откажуев за турнеју у Кину, а не е проблем после да играв квалификации и европско зашто тга ќе има реклама ;)

Антиќ не игра за репрезентацију ради претседатела, имав си некои нерасчистени работе од порано :) Самарџиски ѕвезда и сви остали, не знам можда дека не сам у туј ситуацију ама ја никад не би одбија позив да ги брану бое на државу, и што е најлошо они откажуев за турнеју у Кину, а не е проблем после да играв квалификации и европско зашто тга ќе има реклама ;)
Проблем е у тој што никој не гу сака овуј гарнитуру според мене .. и види кој ни е тренер моментално никој не е луд .. зашто не су закажале турнеју негде поблиско .. у Кину ебате ... :|

Днска свите у Скопје, е веќ сг му е најпотребна подшка на наш тим !!!

Нормално, веќ смо спремни, нема изговори нерадан дн е, сви у Скопје ако сакамо титулу!!!

Очекују брејк после онј грч и одземеност дома. Мора да се стегне одбрана, интелигентно да се бранив превзимања, не смеев да им се дозволив лсни поени.
Напад мора да се иде на дугачки напади, дома бесва статични претежно с Марка на кружење, без добри скринови за чисту позицију или играча више. Марко дома имаше само 4 шута за три, за разлику од прву куде што има 9 шута, 5 реализирани, ако добро памту. Капитен исто мора да намести нишан, дома свесно му играсва високо како би га пуштиле у рекет без некои опције, имаше неколко непромислени извлечувања надвор. Нешо комотно надвор како би га ослободија рекет, и не е лошо да проба рано од дистанцу, очигледно има шут. Мора поголема минутажа на Караколевога за одбрану над Љубичиќа или Дамјана.
Претпостављам поново ќе идев на контакти у рекет рано како би не увеле у проблем с лични. Подобро да стартуе с Јанескога први 3-4 минута. Блокови надвор мора да завршив с некој ефект, куде нас поставен блок оддалечуе према центар Фали си Бијелиќ у ротацију у ПМ.
Почетак ни се покажа кључан у последњи неколко утакмице.

Ништо не е готово. Свесни су дека не покажасва добру партију дома. После очајну трету партију с Соколи, изненадисва с три победе. Две у гости.
МЗТ е иста екипа што гу доминирасмо и 20 разлика у првенство и ги добисмо у гости.
Идемо у што поголем број у Скопје.
ПОБЕДА!!!

Много коцке ќе треба да се поклопив за победу. Не е немогуќе, али е много тешко. Мора јак старт сс висок процент на реализацију и цврста одбрана, иначе ништо. Нема довољно људи за ротацију + мачки забравија да игра кошарку. Надам се на најбоље, најсреќан ќе сам сс победу.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom