Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Значи немогуќе какв ебан баксуз сам... 3 свадбе у Мај, 3 битни утакмице дома пропуштам! Куде курац у суботу гу стависва?! Шо не беше петак... :|

Ичерс с'с играчи убаво смо залиле у space, заслужиле су, Марко и Боки богови ове игре, coach e много фин момак и он беше.

Ја кажа ако тепамо нека се опиев све нема да еду гомна овј пут :D
http://ekipa.mk/trajkovski-jas-lichno-ke-mu-kupam-na-matik-bilet-vo-eden-pravets/
Трајковски лудак колко ги се издра ичера по завршување на утакмицу хаха
Ај опишите ситуација унутра после крај на утакмицу за нас што не улегнасмо

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

МЗТ се многу ранливи,реално освен првата кај што не демолираа во Скопје 40 разлика на другите утакмици бевме многу блиску до победа,ама фактот дека немавме центар(Тубак си замина поради повреда,Кире непосредно пред полуфиналето и не играше на ниту една утакмица),како и фактот што реално немавме клупа(Пајиќ,Стајиќ и Самарџиев само од клупа влегуваа) беа пресудни. Во Кавадарци бевме блиску,имавме водство цела утакмица но паднавме при крајот,во Скопје последната исто..на 5 минути до крај губевме 4 разлика,на крајот паднаа и МЗТ тепаше околу 15. Според мене клучно ќе ви биде бранењето на пик ен рол со Луковиќ,како и бранењето на скок...Исто така треба добро да се затвори Дреновац,играч што ако го оставиш на почетокот може да експлодира. Дамјан Стојановски е доста паднат,Мијатовиќ може да погоди чат-пат надевајте се дека нема со вас да му биде ден :D Другите не се ништо посебно,Буниќ е камен,Љубичиќ неможе ништо сам,Протиќ само шутира од далеку ама не му фати шут со нас и тоа е тоа...Но реално и Куманово е доста индијанска екипа(не ме сфаќајте погрешно и не ме напаѓајте одма),ако му текне на Трајковски/Костовски да се испуцаваат од кај стигнат ништо од бизнисот. Тоа е тоа накратко,мислам дека имате доста поголеми шанси од лани и со среќа во финалето.. :)

МЗТ се многу ранливи,реално освен првата кај што не демолираа во Скопје 40 разлика на другите утакмици бевме многу блиску до победа,ама фактот дека немавме центар(Тубак си замина поради повреда,Кире непосредно пред полуфиналето и не играше на ниту една утакмица),како и фактот што реално немавме клупа(Пајиќ,Стајиќ и Самарџиев само од клупа влегуваа) беа пресудни. Во Кавадарци бевме блиску,имавме водство цела утакмица но паднавме при крајот,во Скопје последната исто..на 5 минути до крај губевме 4 разлика,на крајот паднаа и МЗТ тепаше околу 15. Според мене клучно ќе ви биде бранењето на пик ен рол со Луковиќ,како и бранењето на скок...Исто така треба добро да се затвори Дреновац,играч што ако го оставиш на почетокот може да експлодира. Дамјан Стојановски е доста паднат,Мијатовиќ може да погоди чат-пат надевајте се дека нема со вас да му биде ден :D Другите не се ништо посебно,Буниќ е камен,Љубичиќ неможе ништо сам,Протиќ само шутира од далеку ама не му фати шут со нас и тоа е тоа...Но реално и Куманово е доста индијанска екипа(не ме сфаќајте погрешно и не ме напаѓајте одма),ако му текне на Трајковски/Костовски да се испуцаваат од кај стигнат ништо од бизнисот. Тоа е тоа накратко,мислам дека имате доста поголеми шанси од лани и со среќа во финалето.. :)
Никој не те напаѓа факт е дека Трајковски има подстанари у главу што би кажаја едн мој другар. Подобар опис нема

Ај опишите ситуација унутра после крај на утакмицу за нас што не улегнасмо

Брат ја не улегна, земамо авто отидемо куде мене у стан драсмо се како ненормални и кд видемо дека е победа палење авто и кружимо пред СЦБТ и цел Карпош на прозор га седесмо и поесмо како лудаци :D[DOUBLEPOST=1463405016][/DOUBLEPOST]http://ekipa.mk/mzt-skopje-gi-otvora-vratite-i-za-kumani/

Последно уредено:
Него нешто нема га @Middle Distance Runner да не ги тегљи професорке још увек за уши? :cool:

Још е у шок !!! Стефчо денска ги постројуе свите у општину, ичера певаљка била спремна (шушка се дека биле две певаљке оскудно облечени), кафана закупена, ватромет наручен, све било спремно за големо славље... амо не ги дадесва судије да победив, нема шансу класа играчи како Шепа, Снер, Болтиќ, Казарновски и други да изгубив од 5 просечни македонски играча и еднога ќелавога србина... упс, забрави га и велемајстора на клупу Матиќа (спомиња се како наследник на Обрадовиќа у Фенербахче)

Овј наш тим би боја шампионски материјал кд би га имале Аврамовиќа на место на Караколевога и нешто појак центар

Ја би кажаја место Караџу

Мзт е послаб од лани,а ми можда малко појаки,ал опет за разлику од лани некоју победу може да очекуемо.
ВУКАШИНЕ ДЕТЕ ТИ ЈЕБЕМ КРВАВО!

Куманово ќе има огромна предност на трибините.Во пеколот у Куманово не верувам МЗТ да победи, се што треба е само една победа во Скопје.Куманово оваа година е единствен клуб кој ја заслужува титулата, во реално најмизерната сезона на македонската кошарка.

Куманово ќе има огромна предност на трибините.Во пеколот у Куманово не верувам МЗТ да победи, се што треба е само една победа во Скопје.Куманово оваа година е единствен клуб кој ја заслужува титулата, во реално најмизерната сезона на македонската кошарка.
A слушам и струмичани ќе дошле да дадев подршку :D Имаше и ичера едно другарче сс нас пред салу од Струмицу.

http://ekipa.mk/bojan-trajkovski-ke-plati-nad-1-000-evra-kazna-karposh-sokoli-dvojno-poveke/

Кој ги е Тасевски А.?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom