Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Тј Милојевиќ е курвиче тешко, маме у пичку да му ебу, можда и овј Мицевски не е нешто нај нај, али овој ти е гомно невидено, како може само да е најдобар македонски судија сс ФИБА значку страшна работа :/
Па у АБА лигу се жалесва од њега бш мислу дека Олимпија имаше званично соопштение куде се жалесва од њега у стил као кој е он и како е дојден до ФИБА значку

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Pa sve da gi ga ebu ocigledno deka ne mestiv, ce treba klub odma da reagira sas saopstenje deka ocekue fer sudenje, znam deka mnogo nema da gi cue za toj, amo cisto da se znae deka ne piemo naftu...

Знам словенци бесва измешаја сам не било у АБА веќ за репрезентацие, кд се они жалив што да се каже друго. Задоволни да смо ако улегнемо у финале па тамо што бидне бидне против федерацију не можеш

А што кур не га ставив да суди куде нас да му се наебемо маме мамино педерче све му ебу

А што кур не га ставив да суди куде нас да му се наебемо маме мамино педерче све му ебу
И што ќе му направиш ќе га испцуеш, евентуално ќе га испљукаш ќе гу прекине утакмицу и ај чао

Не беше Казарновски на Бојана, на Мандиќа беше, тамо имаше узастопни блокови од кои Бокица искочи некако и успеа колко-толко да биде блиско до њега...

Не беше Казарновски на Бојана, на Мандиќа беше, тамо имаше узастопни блокови од кои Бокица искочи некако и успеа колко-толко да биде блиско до њега...
Грешка си много , прати ми гу Драган од МРТ целу утакмицу сга га сто пут враќа не можу овдека да га ставу цело видео . Мандиќ стоеше на аут , немаше НИ ЕДН блок за Казарновски сам си искочи ќе пробам да га ставу од фб видео

Моја грешка ондак знам само сеќам се дека Мандиќ се држеше за главу, па ваљда затој сам мислија дека е његов. :D

Уствари убаво се види и на тој видео колко заспа Бојан, имаше обид на крај од Петровиќ за блок ама Казарновски веќ му избега Бојан требаше да биде залепен за њега

Чим ни судив Милојевиќ и Мицевски нема победа јутреПрегледај го приврзокот 145767

И павлов е шит. Имам осеќај дека ниедн судија не е за нас ххх
Нека улазав шутеви само
Друго све ке си дојде по ред[DOUBLEPOST=1462822816][/DOUBLEPOST]
Чим ни судив Милојевиќ и Мицевски нема победа јутреПрегледај го приврзокот 145767

И павлов е шит. Имам осеќај дека ниедн судија не е за нас ххх
Нека улазав шутеви само
Друго све ке си дојде по ред

јутре видео бим ... за онија што неможев да улегнев у салу..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom