Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
И кд имасмо тренера сс авторитет како Луковиќа па и Диме у некоју руку, тј њин "авторитет" га искажуесва на Мачкита :icon_lol:

У екипу имаш 5 типци сс гомно карактер што ни мајка ги дома не ги сака. Прво чича Мандиќ пропалица прокелава, после брат му Курча звани 2 лесни партии, Бојан шутер Трајковски што при свак контакт сака да се тепа, лопужа Караџа сс блгарски паспорт :D
И за на крај паразит теча што цел живот ништо не е работаја само цицаја од јасле на Цица. Гомно човек.

Фала воздра

:kuracc:
што имаш против нас прокелави?

Ete dobismo si novoga trenjera... sga titula e nasa....:D[DOUBLEPOST=1456398775][/DOUBLEPOST]Ete dobismo si novoga trenjera... sga titula e nasa....:D

Надамо се промена ке биде на добро малко. Ипак наш бивши играч можда е научија нешто од чичко марина и ке успее да ги заузда играчи. А пошто договор му е и за следеќу сезону на крај на сезону да га натера мандета ( ако не експлдира следеќи утакмице ) да ги закачи патике на клин и да иде у заслужену пензију. Добро дошја у клуб само храбро

Добар избор, малко ли га пцуесмо
Имаше створено изузетну игру у Кожув, на времето кд им поесмо Зашто ќутите
Велкм

Колко сам се потресеја кд га виде овој објавено стана како електро шок да ми удрија некој. Не га можу овога психопата ама па од Страшу не може да биде полош и ипак можда и добар избор

Хахахах најлуда екипа ке смо леле хахаха абе овј ке ги тепа судие понесен од атмосферу кд ке судив против нас. Мислу дека е океј како што пиша некој полошо од Страшу нема да е ваљда очигледно дека лани течо играше на грб на акцие од Игора :D Ке видимо што ке се дешава кој ни следуе после Струмицу реално Струмица не е мерило дали смо довпљно добри, утакмица против Фени или Кожув најдобро ке покаже мислу дека они следуесва после Струмицу не сам сигуран

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Хахахах најлуда екипа ке смо леле хахаха абе овј ке ги тепа судие понесен од атмосферу кд ке судив против нас. Мислу дека е океј како што пиша некој полошо од Страшу нема да е ваљда очигледно дека лани течо играше на грб на акцие од Игора :D Ке видимо што ке се дешава кој ни следуе после Струмицу реално Струмица не е мерило дали смо довпљно добри, утакмица против Фени или Кожув најдобро ке покаже мислу дека они следуесва после Струмицу не сам сигуран

После струмицу следуе две тешки гостовања кожув па факинг металски завод тито. И страше како помошник можда ке помогне

Марче Србиновски, највеќи психопат, жалу што не успеасмо да се договоримо сс Владу Вукоичиќа...

мандиќ на излазни врата, очекуе се овија днови да га раскине договор

мандиќ на излазни врата, очекуе се овија днови да га раскине договор
Амин. Можеше порано ама океј. Ретардирани смо наместо порано да га отпуштесва и да донесесва Хариса да игра на плеја сс Курчу и Караџу ротација

Аииииииии хахахахха Маце! А иначе за Мандиќа - пред едно пола сат нешто се расправљаше на кошеви куде салу сс Младена, нешто се објаснуесва и после свак на своју страну си отиде. Абе луди бе, Србиновски трењер...цццц[DOUBLEPOST=1456402088][/DOUBLEPOST]Па плус и следеќу сезону ќе останаја трењер (не сам сигуран бш у овој). Можда управу коначно решила да не мења трењери на 3 месеца.[DOUBLEPOST=1456402213][/DOUBLEPOST]И сга Мандало кд ќе си отиде, ротацију курац. Ќе га гледамо Караџу куде тупи пола напад и повише. Уствари, мож нов трењер ќе га разигра :D

Последно уредено:
Аииииииии хахахахха Маце! А иначе за Мандиќа - пред едно пола сат нешто се расправљаше на кошеви куде салу сс Младена, нешто се објаснуесва и после свак на своју страну си отиде. Абе луди бе, Србиновски трењер...цццц[DOUBLEPOST=1456402088][/DOUBLEPOST]Па плус и следеќу сезону ќе останаја трењер (не сам сигуран бш у овој). Можда управу коначно решила да не мења трењери на 3 месеца.[DOUBLEPOST=1456402213][/DOUBLEPOST]И сга Мандало кд ќе си отиде, ротацију курац. Ќе га гледамо Караџу куде тупи пола напад и повише. Уствари, мож нов трењер ќе га разигра :D
Реално малце е глуп потег да се измава играч на ткв начин. И после све не е човечки барем мое мислење. Тој е што е надам се ке се среди тим за Србиновскога сам 50-50 не се надам остављам да покаже што (не) знае

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom