Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Да бе криво му а кд се пушташе на сви у Тунел и Наму не му било криво :D
Не е знаја што има тга(клише муабет)[emoji14]
П.С Тајфуун алеее тајфуун алеее тајфун але але але але алее тајфуунеее идемоо до победеее

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Ако испадне Мзт, финалист иде директно у Аба лигу следеќу сезону ако постои, сви за Тајфун наредан викенд да сте навивале. :D

МЗТ ако испадне, Македонија догодина ќе нема претставник во АБА затоа што како држава го губи местото за следна сезона. Ама тешко да испадне затоа (за среќа) има уште само две кола

МЗТ ако испадне, Македонија догодина ќе нема претставник во АБА затоа што како држава го губи местото за следна сезона. Ама тешко да испадне затоа (за среќа) има уште само две кола
Аха сакаш да кажеш или ви ке останете да играте или никој од Македонију нема да игра.
Ја како што знам овај сезона е послеѓна сс вајлд-карту за МЗТ и од наредну кој освои игра АБА освен у случај МЗТ да направи добар учинак и да има подобар коефициент од црногорски екипе па да ги се земев тија 2 места на црногорци и наредну годину ми да имамо 2 места а они едно, ама сс оглед дека Будуќност завршуе прв и игра Ф4 враќамо се на опцију едн а тој е победник на лигу иде у АБА ама убаво кажа ти или МЗТ или нема затој што нема да се дозволи некој друг да гу освои нашу лигу освен МЗТ :)

ама убаво кажа ти или МЗТ или нема затој што нема да се дозволи некој друг да гу освои нашу лигу освен МЗТ :)

Убаво кажав ама не ме разбра :) Ако испадне МЗТ и да биде шампион нема да игра АБА следна година

Убаво кажав ама не ме разбра :) Ако испадне МЗТ и да биде шампион нема да игра АБА следна година
Нели треба да имамо 1 место загарантирано од наредну тој ме буни мене, знаеш ли гу причину зашто ке немамо загарантирано ? :/

Ako MZT ispadne, 1 godina nema da ima pravo za nastap duri i ako bide sampion vo svojata zemja. Na negovo mesto ke odi drugiot finalist.
Епа тој га зборимо само он не не сфати.
Него кажи ти ќе ми средиш ли 4 карте за после да си га бодру тим или само вас е улаз :D

:D :D ќе биде ..
12696581_10209275814439559_1776879111_o.jpg

Андреевиќ у игру .. Страшо се сетија дека имамо још еднога центра у тим :aplauz::bravobe:

солидан старт...рекет промаја...4+ минута 2 поена...
Вуле не е у комбинацију

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom