Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е знаја што има тга(клише муабет)[emoji14]Да бе криво му а кд се пушташе на сви у Тунел и Наму не му било криво![]()
Ако испадне Мзт, финалист иде директно у Аба лигу следеќу сезону ако постои, сви за Тајфун наредан викенд да сте навивале.![]()
Аха сакаш да кажеш или ви ке останете да играте или никој од Македонију нема да игра.МЗТ ако испадне, Македонија догодина ќе нема претставник во АБА затоа што како држава го губи местото за следна сезона. Ама тешко да испадне затоа (за среќа) има уште само две кола
ама убаво кажа ти или МЗТ или нема затој што нема да се дозволи некој друг да гу освои нашу лигу освен МЗТ![]()
Нели треба да имамо 1 место загарантирано од наредну тој ме буни мене, знаеш ли гу причину зашто ке немамо загарантирано ? :/Убаво кажав ама не ме разбраАко испадне МЗТ и да биде шампион нема да игра АБА следна година
Епа тој га зборимо само он не не сфати.Ako MZT ispadne, 1 godina nema da ima pravo za nastap duri i ako bide sampion vo svojata zemja. Na negovo mesto ke odi drugiot finalist.
Изгледа нема да пуштав днска...Епа тој га зборимо само он не не сфати.
Него кажи ти ќе ми средиш ли 4 карте за после да си га бодру тим или само вас е улаз![]()
опа средија си га ти дн на заљубени сс Куманово боли те![]()
ќе биде ..
![]()