Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Има ли некој да му објасни на страшу дека ризикуе повреду на играчи сс 40 минута играње! Толко да се нема осет и да ги одмори цццц. Башка зашто му е караколев андрејевиќ и јаневски кд он игра сс 6 играча. Сви ми гледамо дека не ротира играчи дали намерно само он знае

Што се нервирате бе, не се ни замарасва дечки сс 50% снагу тепасмо, хајлајт беше кд гу изнервирасмо свињу ми 50 кумановца у салу и пцуе ни мајку и фаќа се за муда и да ми го пушите вика. [emoji23] [emoji23] [emoji23]

А да, цела сала ќути и Страшо кд кажа на судију "абе дај не заебавај да га еууу", ваљање сви.[emoji16] [emoji16] [emoji16]

Putback dunk на Ракочевиќа преко Станка беше....оној ват д фак сви се гледамо...па и после какву банану изеде свиња.. :D

На крај Скопски сељачишта се попалисва па сакасва да не тепав нас обичну публику.. :D

Што се нервирате бе, не се ни замарасва дечки сс 50% снагу тепасмо, хајлајт беше кд гу изнервирасмо свињу ми 50 кумановца у салу и пцуе ни мајку и фаќа се за муда и да ми го пушите вика. [emoji23] [emoji23] [emoji23]

А да, цела сала ќути и Страшо кд кажа на судију "абе дај не заебавај да га еууу", ваљање сви.[emoji16] [emoji16] [emoji16]

Putback dunk на Ракочевиќа преко Станка беше....оној ват д фак сви се гледамо...па и после какву банану изеде свиња.. :D

На крај Скопски сељачишта се попалисва па сакасва да не тепав нас обичну публику.. :D

Проблем е што никад ги немам видено да се замарав колективно...Увек смо на 50%...Свински ќе биде опеан бар још едн пут овуј сезону
Да виду експерт колко секунде ќе га пушти Андрејевиќа на Тубака
Кожув 2/21 за трицу против Фени...Нека им потрае "прецизност"

Последно уредено:
Све док Жарко игра овакој ја не се секирам, човек днска се иживљава сс свињу...такој ке биде и с'с Тубака. Човек не личи дека има 206 cm, од тој што га виде днска одраз му е до пола таблу. :D

Све док Жарко игра овакој ја не се секирам, човек днска се иживљава сс свињу...такој ке биде и с'с Тубака. Човек не личи дека има 206 cm, од тој што га виде днска одраз му е до пола таблу. :D
Абе толко време гу чекам утакмицу и испушти гу затој што мислеше дека е од 7. :| А гледам испуштија сам много

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Све тој убаво, Ракочевиќ можда е и најшколуван играч кој некад га е носија дрес на Куманово, обожавам центри кои су доста паметни и имав голем процент на реализацију и не трошив непотребно топке.

Од другу страну дај бе матер му ебу, прави малце ротацију зимамо како лани странци и што да ги ранимо пола годину кд не ги користимо кој кур од њима? Да ти ебу Течу не уме да направи замену :/ Вуле за трењера!

бјелиќ е још по куманово.. само незнам зашто... нели га намавасва.. да не га мењав за овога андрејевиќа

Поштено накурчуе ме што не ги пушта сви играчи. Па тј Андрејевиќ не е лош па о тија кунановци можев да играв да ти ебу тренера

бјелиќ е још по куманово.. само незнам зашто... нели га намавасва.. да не га мењав за овога андрејевиќа

Рок е пројден, а кажасва дека раскинале договор сс њега. Можда трењира сс клуб док да најде нов

Течо е сас мисле више у Партизан,ке има голему одговорност као помошник на Џикиќа и некад памет не му е на утакмицу,мада све ги добива рутински и на тренерско искуство.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom