Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Страшо трењер на Куманово и 4 нови играчи у тим.Инфо од сигурни извори :)

Страшо трењер на Куманово и 4 нови играчи у тим.Инфо од сигурни извори :)
Само Љубо да си иде, па макар и Страшо да е трењер. А за играчи зависи што ќе донесев, ако е Филиповиќ или како њега некои, ондак боље да не донасав...

Реално не е само да се донедев играчи него какви играчи на пример у фудбал не е исто да дојде да игра у средину Ракитиќ и Шумуликовски xD

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Много е разштимана екипа треба да се довдеде тренер што разбира нешто од кошарку и плус некој кондициони тренер да се стегнев малко играчи... Па нека су и просечни играчи ама да видиш дека су координирани, залагав се трчив играв дифенс...
Овај екипа моментално нема никакву дисциплину, жељу за натпреварување и победу..
Жали се коуч на повредени играчи а ја до сга не виде или прочита дека некој на утакмицу се повредија или на тренинг само у кафане и у дискотеке се повредуев астали ги падав...
Ама тој ти е кд спортска екипа служи за политички маркетинг. Прифатисва да играв у тј еврокуп само ради политичку пропаганду... Немаше припреме просисва за струју да ги пуштив..
Сга су како јавна администрација чешав муда а зимав паре..

Течо се враќа, ајде на здравје бричење! Дали овој значи дека Мандиќ остануе?! Некој спомна дека Мандиќ могуќе е да остане ако се смени Сениор, од све овој највише ме плаши од сга натамо понашање на Уроша иако не сумњам дека Течо ќе му даде одвржани руке да шеф у тим ;)

@sportfan исто инфо га и ја доби, а имиња што се спомнасва респект барем 2 од 4 ако се донесев немора сви 4, Петровиќ и Неговановиќ 100% напуштав, могуќе е и Мандиќ иако после овој не знам што да мислу :)

Очекују од сга Капетан да се врати на трибине сс посебно место позади клупу, њега Течо сга ќе га води и на гостувања ми сиротиња дома ќе жмиемо :/

Има два симбола што гу објаснуев моју моменталну експресију на фацу а тој е овој
:|

Momci uprava ni maze oci na svite.. svi u upravu su kurtoni... dok ne gi ebemo njima ke ne ebavav svaku godinu ovakoj ke menjamo 3trenera 5godine... ai ovaj fan strana e mn pederska brise komentari sto ne gi odgovarav... krv da gi ga ebu... edn decko bese gi ubavo pisaja ali profiteri brisev kometarii

P.S Симоновски раскинаја договор сс МЗТ ваљда не е едн од тија на листу сс кои се преговара ..

Никола гу води страну, не знам збореше не му плаќале сга не знам каква е ситуација могуќе е да су гу купиле од њега или па такој да му имав кажано...

Нели немав своју фан страну на фб или па да платив 2000 годишно и још 100 евра некој да ги дизајнира веб страну што да кажу мизерија, а у 21 век живимо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom