Реално МЗТ са 10 пут појаки од нас. Имав неколко играча кои са далеко изнад свите наши. Пред све мислу на Чапина, Синовеца и до негде Шеховиќ. Да не зборимо за трењера. Колко паре толко музика. Само Пипан и Чапин са платени колко цел тим на Куманово. Ја се исто такој надам дека и ФА ќе се вратив јер дечки знаев да направив атмосферу. Збору за прави ФА, онија од стар ЈС, онија што ичера га стависва транспарент за наше дете, увек сам ги поштуваја, не збору за овија како овога што пишуеше туј погоре.
Иначе стварно е штета што не играсмо још едну у Куманово, публика у куманово тој дефинитивно га заслужуеше.
За мене овој финале е супер успех. За нешто повише од тој ми немамо нити услови, нити знање, нити искуство, нити па паре. Надам се дека догодине управа ќе успее да обезбеди солидан буџет сас кој би могале да саставив некој тим кој би могаја да га понови успех од овуј годину. Надам се дека ќе успеев па и у БИБЛ лигу да играв, само ради публику која још едн пут се докажа дека е бр. 1 у Македонију.

Иначе стварно е штета што не играсмо још едну у Куманово, публика у куманово тој дефинитивно га заслужуеше.
За мене овој финале е супер успех. За нешто повише од тој ми немамо нити услови, нити знање, нити искуство, нити па паре. Надам се дека догодине управа ќе успее да обезбеди солидан буџет сас кој би могале да саставив некој тим кој би могаја да га понови успех од овуј годину. Надам се дека ќе успеев па и у БИБЛ лигу да играв, само ради публику која још едн пут се докажа дека е бр. 1 у Македонију.

браво за момци и мислу дека треба овија кумановски газде да разберев дека кумановци ЖИВИВ за кошарку.. па да фрљив некоју пару у клуб !