Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Сума сумарум:
Сс подоброга тренера ќе ги тепасмо 20+ разлика
Сами се тепасмо
Костоски блокаду у регуларан дел што гу изеде под кош после направимо фаул а да погодеше ќе ги отпишесмо и изгубена у заѓан напад на +10 не сјебасва иако изигра солидно он за разлику од други.

филиповиќ да не си иде днска га немаше у тим против исто сад мзт и раб...
фалесва поени на луковиќа много.. незнам што му беше днска...

Оћемо да грам буде грам а не 0,8 беше работа сс Уроша днска. :D

Иначе Филиповиќ игра сс Мзт а днска га немаше ни позади клупу,куде што беше Караџа,некое инфо? :D

Оћемо да грам буде грам а не 0,8 беше работа сс Уроша днска. :D

Иначе Филиповиќ игра сс Мзт а днска га немаше ни позади клупу,куде што беше Караџа,некое инфо? :D
кој ќе ти каже доста и толко играчи што играв без тренер, управа како да нема ќути си.. еј човече па целу год ни едн пресс не видесмо од стручан штаб.. лани колко толко кажесва два збора пред сваку библ утакмицу..а сг не се знае кој пие кој плаќа.

Немасмо среќу, тој е тој, важно изиграсва сс срце! Луковиќ фалеше, сга дали се разочара од пребрзо фаули или беше укокан (што не би ме чудило) не знам, знам само дека
ќе ни га треба у Суперлигу. Немам замерку за никога, освен стандардно за Штерјов, ја не знам што му е, само сакам да кажу дека у други тимови играше драстично боље, куде нас е како ја да улегну да играм. И дефинитивно фалеше ротација, Филиповиќ, Караџовски, мислу дека да ги имасмо њима ќе добиемо по лсно. Здравје, него дај ако смо 5 после четвртак играмо дома против 2-ри на табелу у прво коло Суперлигу, а тој е Раднички :) Онјпут не мога да присуствују, сга сам туја :) Бар да ги тепамо и да ги испцују мајке, сестре, жене и девојке :D

Ако не се лжу 3 треба да смо тепамо га Фени два пут

кој ќе ти каже доста и толко играчи што играв без тренер, управа како да нема ќути си.. еј човече па целу год ни едн пресс не видесмо од стручан штаб.. лани колко толко кажесва два збора пред сваку библ утакмицу..а сг не се знае кој пие кој плаќа.

Види по овој што га збориш ти за лани и за овуј сезону ја ке ти кажу што мислу
Лани за разлику од овуј сезону имасмо еднога професионалца, новинара и човека што сс срце га сакаше клуб а тој е Бошко а сга имамо еднога шушљака шанита и туј е тај разлика.....
Лани сви идесва у браво радио на иницијативу на Бошка и на Тонита на интервјуа, у емисие како гости, идеше се и на прес конференцие али тој га работеше професионална екипа, а овуј годину куде да ги води шани?
Само напред КК Куманово !!!!

лошо лошо и тој све ради тренера кој не умеше да ги малце одмори некои играчи, кои немасва душу а не па да погодив некој шут од дистанцу или да се одбранив, а кој е крив што немав кондицију па ќе кажу тренер и само тренер :)

овј рилски сс овј ростер овуј годину е 5-6 тим у Бугарију, а ми се мучимо сс њима :) сами ќе видите што ќе ги се деси на Ф4 :)

земасва играчи кои не ги користив, не знам што е работа? нема никој ни да каже, барем да биде на чисто што е и како е да се серу на сви тија у тим лузери :(

а урош данска најверојатно гу одигра најлошу утакницу откако е заиграја за куманово, али јбг на сви се дешава да имав лош дн :)

како што кажа некој да имасмо тренера, а не онога смешнога лагано ќе си тепасмо у регуларан дел - да бидемо реални цело време се и мучесмо да дојдемо до туј некоју разлику сс тим како рилски што има 3 играча :D

И ја се слажу дека овј пут изиграва сс срце ама утакмице не се добивав сс срце него сс МОЗАК.Срљамо што побрзо да стигнемо и се удавимо.Ама кој да ги каже. Страшо не смее да ги писне а и нема благе везе од кошарку.Овој ичера беше второ фијаско на Куманово у задњи 30 дна.Според управу циљ овуј сезону беше една титула.По могуќност да га освоимо куп или БИБЛ.Затој и управа застана позади коцкари и га истера Игора пошто според Мандиќеви речи (ми са Игором неможемо ништа да освоимо)и га стави водоводџију да биде трењер нормално сс подршку од председника кој у кошарку најголемо достигнување му било седење на клупу доведе до још едну пропаднату сезону. Е сга да се вратимо на продадену утакмицу сс Теодо..Да га послуша управа Игора и да га добимо Теодо ке улегнесмо сс 4 бода и сга ке бемо слободни у четвртфинале.Ке играсмо полуфинале (прва у гости а втора дома)ама на багру ву одговарав повише утакмице ради кладионицу.За крај ичера испаднамо ама имаше и добитници у овој испадање.Играчи и дел од управу га товарива магаре.Хендикеп 1 беше1.9 коефициент.Багра коло води.Манас и Боби само немо гледав што се дешава.место да намавав багру пошто сезона пропадна.Ичера смо немале среќу.Среќу гу чекав само неспремни и незнајаци.Мандиќ и Страшо још днска да се намавав

И ја се слажу дека овј пут изиграва сс срце ама утакмице не се добивав сс срце него сс МОЗАК.Срљамо што побрзо да стигнемо и се удавимо.Ама кој да ги каже. Страшо не смее да ги писне а и нема благе везе од кошарку.Овој ичера беше второ фијаско на Куманово у задњи 30 дна.Според управу циљ овуј сезону беше една титула.По могуќност да га освоимо куп или БИБЛ.Затој и управа застана позади коцкари и га истера Игора пошто според Мандиќеви речи (ми са Игором неможемо ништа да освоимо)и га стави водоводџију да биде трењер нормално сс подршку од председника кој у кошарку најголемо достигнување му било седење на клупу доведе до још едну пропаднату сезону. Е сга да се вратимо на продадену утакмицу сс Теодо..Да га послуша управа Игора и да га добимо Теодо ке улегнесмо сс 4 бода и сга ке бемо слободни у четвртфинале.Ке играсмо полуфинале (прва у гости а втора дома)ама на багру ву одговарав повише утакмице ради кладионицу.За крај ичера испаднамо ама имаше и добитници у овој испадање.Играчи и дел од управу га товарива магаре.Хендикеп 1 беше1.9 коефициент.Багра коло води.Манас и Боби само немо гледав што се дешава.место да намавав багру пошто сезона пропадна.Ичера смо немале среќу.Среќу гу чекав само неспремни и незнајаци.Мандиќ и Страшо још днска да се намавав

Ја овој га збору цело време само :facepalm: некои нејкев да прогледав у клуб и около клуб

Брате више на к.р се качисте сас тога Игора. Дечко (Игор) иначе си е ок, амо сас овија ваши коментари направисте људи да почињав погрешно мислење да имав за њега, отворете си нову тему Игор и тамо си пишујте за њега...

Дечко ако тебе не ти се свиѓа што пишуемо ондак не читај..отвори си ти нову страну па си пишуј како е све сјајно у Куманово или како ти кажуев да пишуеш.Тој преко к.р што викаш не ти личи и само покажуе дека немаш аргументи па вреѓаш.Овој што пишуемо е истина и за добро на кумановску кошарку а ти што ги подржаваш е група на људи кои ги интересира само да га напунив свој џеб..а паре давамо сви.Они само користив градски паре за свои цели.На крај на сезону овуј пропаднату ке видиш кога браниш.Много работе што незнаеш ке искочив у јавност а тга ке се срамиш што гу поддржуеш багру

Колко што знам никој овдека не е још кажаја дека у Куманово е све сјајно, ја па никд не сам гу подржуваја овуј управу, амо па братче Игор е прошлост, па брат да ми беше немаше толко да га брану или да жалу за њега, затој ти викам, отвори си нову тему Игор Михајловски и тамо си пишуј и жали за њега, а тамо и ја ќе се укључу и ќе аргументирамо за његово играчко/трењерско знање, искуство, успеси и сл.

За знање на Игора не треба да се коментира. Екипа имаше и уиграни акцие и кондицију имаше и тепасва на гости, проблем беше што Игор немаше авторитет. + Игор ги немаше Луковиќа (имаше га ама 2 утакмице и сменисва га) и Караџовскога, него ги имаше Хајнс-а, Вујошевиќ-а, Осман-а, Егоров-ога и још некои на почетак, а редесмо супер резултати. Што се однесуе до екипу овуј годину имасмо најреални шансе да освоимо БАР едну титулу (и 2 да земесмо не беше нереално), не викам с'с сигурност еве на пример за БИБЛ ама да отидесмо у полуфинале ПЕЌ 100% ке га тепасмо и у финале МОЖДА ке изгубесмо од Кожув/Приштину ама највероватно од Кожув, пошто до с'г никад не смо имале оволко добар тим како овуј годину. Ама такој е к'д нема асална управа, играчи и пред све трењер и к'д си прави свак што сака. Ама ми смо глупи што идемо у салу и што ги подржуемо, пошто играчи на крај на месец па ке си ставив 3000 евра у џеб и тој од наши паре, пошто њима не ги интересира за клуб и затој што се ми нервирамо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom