Мислу дека овуј годину суперлига ќе биде малко подругачија него ли лани, што се однаса на резултати. Лани беше победе дома порази у гости на свите екипе (освен на МЗТ кој беше далеко изнад свите). Овуј годину мислу дека нема да биде такој. МЗТ сигурно ќе киксне 1-2 на страну, а и други екипе реално е да се очекуе дома да изгубив некоју утакмицу. На крај ќе се формира група сас екипе кои имав ист број на бодови и тга ќе се зимав у предвид и меѓусобни резултати на тија екипе што имав ист број на бодови и од регуларан дел. Ја се надам дека ми ќе успеемо дома да ги добиемо свите и у тј случај би требале да идемо у плеј оф. Да имасмо малко посаглам трењера + да успеесва да донесев некое квалитетно појачање тој сигурно ќе беше случај, овакој стварно ќе биде густо. Не е искључено и дома некој да не “ изненади“ и ондак да извисимо и од плеј офф како свите претходни године.
А сга и ќе видимо како други екипе пред суперлигу ќе донесев по некога играча, само ми како и прошли године ќе си останемо на тој што га имамо, јер нели немамо паре како и сваку годину. А стварно штета јер какв е квалитет на екипе овуј годину, да имасмо још 1-2 квалитетни играчи све ќе беше могуќе...[DOUBLEPOST=1427102565][/DOUBLEPOST]А и не ми е јасно зашто Караџовски не може да игра у БИБЛ? Не ме мрзеше и чита ги сга правила од БИБЛ страницу и нигде не пишуе дека немав право да га регистрирав???