Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Па и не е бш сјајан МЗТ, не би ме изненадило да ги тепамо дома, што би било огроман плус ако друго све се одигра како што треба. Еве сга и новога центра донеле, Лучиќ малце у аут е, док се овј уклопи и како што играв у момент, треба само сс јако темпо да им се изигра. Па јеботе, ми у Скопје онј дн можесмо да ги добиемо а не па дома.

Кд смо веќ на МЗТ, после 3\4 губив 35 разлика од Ѕвезду :D Тачно дека београѓани су јаки, али 34 е превише.

Хахаха добро гу правите рачуницу,2 пут Соколи,2 пут Фени,по 1 пут Кожув,Мзт и Работнички:pos:
Ало тој су 7 победе или 7-3 скор,сас тј скор за прво место ке се боримо,не правете машту до толко,реално е 4-6,а 5-5 е супер.

Капетан, реално ако се запнев наши играчи Соколи и Фени може да се добиев двапут. Дома е битно све да се добие, па дури и МЗТ. Овуј годину барем видемо дека свак може да падне било куде. Што е Фени појак од нас, кд ичера га изеде здраво од Раднички, има неколко нови странци кои не су уиграни у екипу. Соколи су ти падни стани екипа, знаемо сви како ги тепасмо туја на двапут а у Скопје изгубимо пошто бесмо за нијансу поочајни од њима. Не ги цените толко наши противници, свак си има слабост на коју треба да се удри ;)

ја како гледам од Раднички и Фени и Карпош си га едев увек по 20 разлика најмалце :)

Мислу дека овуј годину суперлига ќе биде малко подругачија него ли лани, што се однаса на резултати. Лани беше победе дома порази у гости на свите екипе (освен на МЗТ кој беше далеко изнад свите). Овуј годину мислу дека нема да биде такој. МЗТ сигурно ќе киксне 1-2 на страну, а и други екипе реално е да се очекуе дома да изгубив некоју утакмицу. На крај ќе се формира група сас екипе кои имав ист број на бодови и тга ќе се зимав у предвид и меѓусобни резултати на тија екипе што имав ист број на бодови и од регуларан дел. Ја се надам дека ми ќе успеемо дома да ги добиемо свите и у тј случај би требале да идемо у плеј оф. Да имасмо малко посаглам трењера + да успеесва да донесев некое квалитетно појачање тој сигурно ќе беше случај, овакој стварно ќе биде густо. Не е искључено и дома некој да не “ изненади“ и ондак да извисимо и од плеј офф како свите претходни године.
А сга и ќе видимо како други екипе пред суперлигу ќе донесев по некога играча, само ми како и прошли године ќе си останемо на тој што га имамо, јер нели немамо паре како и сваку годину. А стварно штета јер какв е квалитет на екипе овуј годину, да имасмо још 1-2 квалитетни играчи све ќе беше могуќе...[DOUBLEPOST=1427102565][/DOUBLEPOST]А и не ми е јасно зашто Караџовски не може да игра у БИБЛ? Не ме мрзеше и чита ги сга правила од БИБЛ страницу и нигде не пишуе дека немав право да га регистрирав???

Последно уредено:
Имамо добар тим (кд сакав да играв) све што ни фали е тренер.. сс доброга тренера имамо шансу у супер лигу. А библ лига е срање...

Мислу дека овуј годину суперлига ќе биде малко подругачија него ли лани, што се однаса на резултати. Лани беше победе дома порази у гости на свите екипе (освен на МЗТ кој беше далеко изнад свите). Овуј годину мислу дека нема да биде такој. МЗТ сигурно ќе киксне 1-2 на страну, а и други екипе реално е да се очекуе дома да изгубив некоју утакмицу. На крај ќе се формира група сас екипе кои имав ист број на бодови и тга ќе се зимав у предвид и меѓусобни резултати на тија екипе што имав ист број на бодови и од регуларан дел. Ја се надам дека ми ќе успеемо дома да ги добиемо свите и у тј случај би требале да идемо у плеј оф. Да имасмо малко посаглам трењера + да успеесва да донесев некое квалитетно појачање тој сигурно ќе беше случај, овакој стварно ќе биде густо. Не е искључено и дома некој да не “ изненади“ и ондак да извисимо и од плеј офф како свите претходни године.
А сга и ќе видимо како други екипе пред суперлигу ќе донесев по некога играча, само ми како и прошли године ќе си останемо на тој што га имамо, јер нели немамо паре како и сваку годину. А стварно штета јер какв е квалитет на екипе овуј годину, да имасмо још 1-2 квалитетни играчи све ќе беше могуќе...[DOUBLEPOST=1427102565][/DOUBLEPOST]А и не ми е јасно зашто Караџовски не може да игра у БИБЛ? Не ме мрзеше и чита ги сга правила од БИБЛ страницу и нигде не пишуе дека немав право да га регистрирав???
Пишаја беше некој славиле много забравиле да га регистрирав на време :D

ништо чудно некој рок да су пробиле, какви су аматери :)

него јутре тепамо ли 15 разлика :D

По моју слободну процену граница на хендикеп за нашу победу вероватно е около 8,5 , такој да не ми се веруе дека можемо да победимо повише од 10.
На пијанице,пардон играчи преостануе ги да ме демантирав у што сумњам,превише срања тамо направимо,за да идемо даље,али ајде ке гу испратимо и овуј утакмицу у живо.

1. :vozbud: Продужетци ајмо Куманово :cujte:
[DOUBLEPOST=1427227015][/DOUBLEPOST]:facepalm:

Последно уредено:
Замалце, премного глупи фаули од нашу страну... плус за зицери не ми се збори. Оставива срце на терен ама не беше довољно. Што е туј е идемо даље :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom