- Член од
- 19 октомври 2014
- Мислења
- 101
- Поени од реакции
- 51
Sga slusam muabet od coveka koj icera bija na trening i trening ga vodija zamislite VULE MANDIC.On mu pokazuvaja na Strasu sto da igrav.Cuvaj me boze, Prv dn prv trenjer i vec Mandic mu kazue kako cemo da odigramo.[DOUBLEPOST=1422108005][/DOUBLEPOST]
Moram da ti odgovoru posto si nov na Forum...i se slazu ss tebe ali ne u sve.narocito ne za njini slabosti.Mandic i Kostovski su igraci, ama kd e dobar koeficient.Boli gi uvo za kumanovo iako Kumanovo e zirant za kredit na Kostovskoga, koj on kd nema da ga vrati mi ke ga vracamo.Slusam dnska deka Kostovski mozda nema da igra kao navodno e povreden.Toj e alibi za poraz,Dnska Kumanovo treba da projde i ako e igrac treba ss ednu nogu ako treba da igra, a ne povreden sam,Sga Igor ne e tuja da mu kazue sto kako da igra.Straso nema pojma,znaci Mandic treba da mu gi kazue akcije odnosno da gu vodi igru.Vecer mora da projdemo jer ako ne ondak gomniva metla i sve napolje ukljucuvajci ga i predsednika koj icera bija na trening da gi zamoli igraci da ne ga bojkotirav drugara mu Strasu..ejjj bagro..trebaja si da gi kazes da ne ga bojkotirav klub a ss toj i publiku..Samo kumanovo u srce.Vecer mora da projdemo.Апсурдно е да повикуеш на бојкот на клуб кој ти значи бар нешто. Очигледно на никога овде не му се свиѓа у чиви руке е клуб, много малко може било кој од нас да има некакав ефект. Тој е тај мала реалност...Факт е дека Михајловски од сам почетак е пратен од лошу кохезију у екипу, ако сам на може да наметне авторитет, можда треба повише да работи на тј момент, вероватно на помлади генерације. Немаше утакмица да на клупу не прави сцену с невротични испади. Ротације на клупу од 30 секунде после прву грешку бесва смешни. Неколко играча кои се покажасва утке, очигледно биле његов избор. Освен понагласен пик н рол и неуспешна зонска одбрана, немаше конкретна промена у игру. Лично сакаше да виду да успее, али не би сакаја и да продужи овај тенденција на распад.
На тему публика, последња утакмица беше дно дна. 2-3 карактера с пцување у очи и издерување гу дефинирасва публику. Никако не оправдују понашање на дотични кошаркари, пред све одбивање да игра, али тија исти бесва претходно носители на игру и имамо ги видено и у друго издание. Превише негативна енергија се насочуе према њима и некои наводни слабости. Превише шпекулације. Од другу страну, ке треба да се покажев најдобро што можев, уколко тој не е случај, отстранување од клуб е добра опција
Да не тупу, КК Куманово днска игра нову утакмицу, и треба гу подршка од свите нас. Ствари су далеко од оптимални, али ја ке сам на свое место днска.
Последно уредено: