- Член од
- 19 октомври 2014
- Мислења
- 101
- Поени од реакции
- 51
Drustvo, odamna ne sam bija na forum posto mi se gadese od desavanja posle Pec ama ostavka na Igora me natera da se vratu.Covek od posiroku upravu koj ne se slaze ss ovija kockari pregeska mi kaza nekoi rabote koi ako su tacni ondak kk kumanovo ga vodi nevidena bagra.Kk kumanovo e zirant na Kostovskoga za kredit koj ga zemaja da gi vrati dugovi radi koi dva dna bija zatvoren doma posto ga cekale lihvari pred zgradu u Skopje da ga prebiev.[DOUBLEPOST=1422009898][/DOUBLEPOST]Drustvo, odamna ne sam bija na forum posto mi se gadese od desavanja posle Pec ama ostavka na Igora me natera da se vratu.Covek od posiroku upravu koj ne se slaze ss ovija kockari pregeska mi kaza nekoi rabote koi ako su tacni ondak kk kumanovo ga vodi nevidena bagra.Kk kumanovo e zirant na Kostovskoga za kredit koj ga zemaja da gi vrati dugovi radi koi dva dna bija zatvoren doma posto ga cekale lihvari pred zgradu u Skopje da ga prebiev.[DOUBLEPOST=1422009941][/DOUBLEPOST]Drustvo, odamna ne sam bija na forum posto mi se gadese od desavanja posle Pec ama ostavka na Igora me natera da se vratu.Covek od posiroku upravu koj ne se slaze ss ovija kockari pregeska mi kaza nekoi rabote koi ako su tacni ondak kk kumanovo ga vodi nevidena bagra.Kk kumanovo e zirant na Kostovskoga za kredit koj ga zemaja da gi vrati dugovi radi koi dva dna bija zatvoren doma posto ga cekale lihvari pred zgradu u Skopje da ga prebiev.
))) Ајде еве ви нова тема за разговор кој што наместија : )))