Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Браво за екипу, добар меч, иако Струмица не е бш показател за силу на едн тим. Али имам осеќај дека сс ѕвезде ќе ги тепасмо помалце, не 30 и кусур. Нека гледав од страну што пропуштав. Луковиќ беше одличан, и ја не веруеше дека ќе се уклопи у тим и сс дисциплину, а он изненадуе до сга. Слуша савети од трењера, мотивира играчи, он треба да е капитен на екипу.Има и што да научи од Игора за његову позицију. Вуле беше и у второ полувреме се утепа гледајке у мобилан, ваљда чекаја резултат некој :D Ама бар он дојде, велики капитен га немаше нигде. Барем да дојдеше да се појави пред публику и тим. Можда е имаја причину, ќе се види убрзо како ќе ни е састав.

У друго полувреме Вуле стално погледнуваја у мобилан. Како незнам што да направија. Зашто сте бе такви. Дрва и камења, а до ичера Вуле - ѕвер. Дечко никад не га е продаја клуб!

Две засилувања одма за тија њини плате , има играчи кои ке погинев за тија паре како синојка цела екипа , докажасва дека се може и без овија две гниде кои мислесва дека су незамањиви .
Више не ги ни спомнују како да не су ни биле дел од Куманово, како може ичера тим свак кош да си га изработи контра да се истрчи да се спушти у рекет за центра и да се шутне к,д е сам играч а не од 7 метра и да се има 20 промашаја за 3.Одбрана беше одиграна супер мислу дека 3-4 пута и напад ги итече од јаку одбрану , контре што да кажу Луковиќ трчи контру Маце асистира од таблу страшно јако Од вторник наши ги чека пеколно трењирање такву најаву сам чуја посебно за Луковиќа и Џигиќа , мора да се да се брзо уклопив у игру мора..

Мое мислење е дека Вуле за разлику од наше "капитенче" увек га дава свој максимум на утакмицу и увек е посветен и мотивиран

Можда ама ако тренер мисли дека гу нарушуе атмсферу ,а оно најубаво знае и мисли дека може да најде соодветну измену тга треба да си иде.

Мислу дека у овј момент треба да стопирамо сс зборење около њима и да оставимо на тренера да си гу заврши работу сигурно не е за џабе суспендиран, имам поштовање за њега и остави ми добар утисак на утакмицу против Пеќ и изненаден беше заради његову суспензију .. ама тренер знае најдобро :D
Надам се на два квалитетни играчи за време на зимску паузу.
КУМАНОВО ЖИВИ ВЕЧНО !

него педер аце бија ли е ичера присутан на утакницу ?

Вероватно затој што куде нас промашуеше положувања :icon_mrgr:
Па да страшну шансу му дадесва некои играчи а и публика, човек кд дојде у клуб не беше играја годину ипол. За играчи пред све збору за наше капитенче кој у никој случај нејќеше да изигра пик сс њега, Tyler кд ќе направи блок можев 2 шљепера да пројдев [emoji23] , штета што не га задржасмо али за њега е боље очигледно

Исто и потег на капитена кд му викаше на Игора да не га пушта Тајлера,него некога другога да убаци место њега. :D

како е сга ситуација у тим, има ли тренинзи или сви су на одмор ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom