Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јес коначно још некој, на никога не му е јасно куде отиде тј перфектан буџет што се обеќаше пред сезону и све тој, што е најлошо нигде не се соопштуе колко е голем буџет што како зашто е ткв веќ мора ми да погодимо на форум зашто ни е мизеран буџет, мислу дека кд би се исфрљиле бројке на виделину не би бија пљукан тренер толко ни ке се хејтав играчи, ама тој е што е. Треба да се запраша управа што е финта зашто е такој .. затој што стварно нема смисла сваку годину да се обеќа зголемување а цело време ни е исти или у овј случај помал ни е буџет од лани.Далеко отидесте. Од анализе на дечји утакмице (70 коша разлика), преко некои Пинк Пантери, до вреѓање на сопствену нацију. Ипак у цело тој шаренило спомна се и буџет. Можда за тој треба да се позбори. Зашто е такв какв е, зашто е помал а не поголем од лани, дали ми како град не заслужуемо бар едн квалитетан спорт. Остаремо у салу, а титулу само можемо да гу сањамо.
што се дешава у БИБЛ тија Албанци изгубиле гу службено од Морнар? да не се откажале? тај библ лига пред почетак пишува дека е смешна, а овој е потврда на све тој незнам зашто учествуемо :/
Во БИБЛ лигата клубовите немаат трошкови, се им е платено, а плус имаат и повеќе натпревари за наместени утакмици, така да тоа е суштината на оваа лига.
Циго ако се откажуе од кошарку може комотно банане да си продава на пазар.. Врањеш ги е пола тим на овија.. Кт ги гостуемо ако он не изигра добро а Аврамовиќ и Мандиќ распалив ке ги тепамо и у гости.. Ако добро примети днска 2 кумановски играча добива шансу нема ве нешто тој да коментирате![]()
Овој прочитаја тренер дека се буните па само сака да ви замаже очиMандиќ сам ги тепа, аврамовиќ днска дупка.. Да не му појде на Мандиќа ке га изедесмо..
Цел напад днска ни се сведуеше на Мандиќа и 70% процента од кошеви што ги даде не бесва од акцие него сам против сви..
Иначе заебаваш си се сс тој што Кумановци добиле шансу...
Кико доби 5 секунде само улегна и одма искочи у официјалну статистку стои како да не е играја а Милош доби шансу добри 20 секунде на крај на утакмицу.. Кд све беше решено и се играше шарлантно... Дај не се заебавај дека добиле шансу молим ти се ...
Што сга што улегнале по 5 секунде ке ги направи малце поискусни.. Смешке